- Член од
- 1 септември 2020
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 590
Neznam zasto dizete toliko praşine za neku javnu pişljivi server,zato sto ima sto puta boljih od njega...Svako çudo tri dana...Malo i da "ozivim" ovu monotoniju na forumu...Pozdrav!!! ![Дуел :duel: :duel:](/styles/default/xenforo/emot/duel.gif)
![Дуел :duel: :duel:](/styles/default/xenforo/emot/duel.gif)
Sve trče po forumima ovakvog tipa da špijuniraju ko šta objavljuje.... a gazde su ovdje i zar nece primijetiti da je to njegova lista?
Sa takvim ponasanjem cete na tom nivou i ostat samo da je pamet onih..........Neznam zasto dizete toliko praşine za neku javnu pişljivi server,zato sto ima sto puta boljih od njega...Svako çudo tri dana...Malo i da "ozivim" ovu monotoniju na forumu...Pozdrav!!!![]()
Svako jutro trazis novu zrtvu da se svadjas,blesavko maliSa takvim ponasanjem cete na tom nivou i ostat samo da je pamet onih..........
Pa be humanista covek,svetska iptv pravda,itd....Pa šta se ti najviše buniš,imaš na hiljade lista i jedna uništena ti ne znači ništa.
Ja sam patrijahalno vaspitan i ne trazim svadju....!!! kako kazu stari,pametniji popusta!!! "-Prijatan dan vam zelim...Sa takvim ponasanjem cete na tom nivou i ostat samo da je pamet onih..........
treba te blokirati zauvek i to ip adresu tvoju da sam ja moderator bio bi ti blok odavnaDosta sam dao za "sevap" na pm,ali veçinom nisu ni "hvala "rekli...
daj meniDosta sam dao za "sevap" na pm,ali veçinom nisu ni "hvala "rekli...
poslato...daj meni
hvalaposlato...