- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Cuj ti medimurec odakle si inace.Bil sam nedugo tamo.Bas budem sutra nastimal da vas cujem maloJ**eš max, najbolji je radio 105 iliti radio Selnica na 104mhz
Cuj ti medimurec odakle si inace.Bil sam nedugo tamo.Bas budem sutra nastimal da vas cujem maloJ**eš max, najbolji je radio 105 iliti radio Selnica na 104mhz
Aàaaaaa jojjjj hahaaaaDobro ti znaš odkud sam, Podravec, kak ti nisam.,.. hint.... Magicnet....
Ti imas max tv ili kablovsko.Svaka cast svi misle da sam zagorec a ja izmedu rit....Dobro ti znaš odkud sam, Podravec, kak ti nisam.,.. hint.... Magicnet....
dao bih i ja tebi jednu sbb liniju,ali ..... nek' nam je satelit u funkcijiJa bih ti dao jednu liniju al nece kod vas probali smo.
ne da mtsмалку надоврзување во муабетов
чисто информативно!
зошто EON не ја нуди arena sport?
Znas da sam to pospremil ako oces ti darujem 2 sat plus dva motora plus dva resivera i dobis pazi sad 2 ali 2 daljinska i to nije sve i baterije dobro si cuo baterije hahaaaaadao bih i ja tebi jednu sbb liniju,ali ..... nek' nam je satelit u funkciji![]()
Автоматски споено мислење:
ne da mts
Svi se tuku za arene a1 i t com nikako da se dogovoredao bih i ja tebi jednu sbb liniju,ali ..... nek' nam je satelit u funkciji![]()
ne da mts
Svi se tuku za arene a1 i t com nikako da se dogovoredao bih i ja tebi jednu sbb liniju,ali ..... nek' nam je satelit u funkciji![]()
ne da mts
Jok.... Nemam kabelsku, a ni MAXtv na magicu... Ne gledam ti ja prevec TV-a , to više za testa sprobavlem.....Decki stvarno ne saljite mi poruke ne bavim se vise ilegalom.Gledam iskljucivo max tv.A i nije skup nikad da trzne.a vremena za piskarat i zezanciju napretak.
Aàaaaaa jojjjj hahaaaa
Ti imas max tv ili kablovsko.Svaka cast svi misle da sam zagorec a ja izmedu rit....
Jok.... Nemam kabelsku, a ni MAXtv na magicu... Ne gledam ti ja prevec TV-a , to više za testa sprobavlem.....Decki stvarno ne saljite mi poruke ne bavim se vise ilegalom.Gledam iskljucivo max tv.A i nije skup nikad da trzne.a vremena za piskarat i zezanciju napretak.
Aàaaaaa jojjjj hahaaaa
Ti imas max tv ili kablovsko.Svaka cast svi misle da sam zagorec a ja izmedu rit....
Nije istina.Ako nastavite sa ovim uskoro ce se sve objaviti pa budemo vidili kome sta pase....Budite razumniprestani da vredjas ljude ovdje ako iko kenja kenjas ti
Ajd, sused laku noć.... Ja pa ne znam kolko mi je još godišnjega ostalo, al sutra idem via Kalinovac-rasco......Decki laku noc,pozdrav Vojvodino,medimurje i td....sutra nastavljamo ja sam na lanjskem godisnjem 32 dana,toliko mi ostalo.
To ti je bol i tiha čežnja svih ex yu iptv freakova... , legenda kaže da je zaštićen ko polarni međed , ali to je ipak samo legenda i u nju vjeruju lakovjerniizbunarih novozelandjanin dobru listu, koji je ovo server? vidim dobro je zasticena...
eto ti sad, ja opet ne znam o cemu se radi....To ti je bol i tiha čežnja svih ex yu iptv freakova... , legenda kaže da je zaštićen ko polarni međed , ali to je ipak samo legenda i u nju vjeruju lakovjerni![]()
Težak momenat zaista za sve nas iptv freakove ,NAKON 37 GODINA
Ljiljana Saucha zauvijek odlazi s HRT-a: Nisam se osjećala dobro
Zbogom! Nakon gotovo 37 godina u radnom odnosu i pet honorarnih, zauvijek zbogom HRT-u. Zahvaljujem svim dobrim dušama na suradnji, a zlicama - hvala što ste me učinili jačom, napisala je Ljiljana
Steta odlicna voditeljica.