ne koristim više-konekcijske liste, ali ako hoćeš da ti kažem kako se pecaju takve liste pošalji mi ličnu poruku@konan777 daj molim te posalji mi jednu visekonekcijsku listu iz tvoje arhive...ja cu je cuvati ko oci u glsvi narednih 3 godine...Na ovom i na svim drugim forumima svi koji skaniraju su "sustinski kradljivci" ubrajajuci i tebe sa visokim duplim moralom.
Pozdrav svim clanovima Kajgane
Bolje pitaj na koji ne moze.zdravo i srecni praznici hocu da pitam na koj pleyer pokrecu diogen listu i na koj nacin
u stb emu nemozeBolje pitaj na koji ne moze.
A mene si zaboravio . Poslao sam ti mail u inbox.Tako je ja im dao skener a ne liste.neka griju stolicu.Dobilo ih 80.Ako treba jos 80 ce dobit.Email obavezan pri slanju.
u stb emu nemoze
Ja se javljo za skener uzalud,nisam jos dobio skener.Tako je ja im dao skener a ne liste.neka griju stolicu.Dobilo ih 80.Ako treba jos 80 ce dobit.Email obavezan pri slanju.
imas pm.pozEmail koji posalju dobe
Da,da,da malo sutra.istina jedino nestoji to kradljivac jer nema vecih kriminalaca od samih strimera samim tim sto su ilegalni a zarade boli glava naprimjer ovaj konkretno 5777 usera puta 8 eura cifra boli glava neplaca ni centa poreza
Ako nije poslao i tintu,nista od togahvala na skeneru
crvena kobra
Radit ce i bez tinte hvala crvena kobraAko nije poslao i tintu,nista od toga