Един п'т е достат'чно нјама на всјака страница да го слагаш.Последно предупреждение
Немој жити се со предупредувањето ми се затресова нозете и бркај си работа и се што е слободно за постирање ќе се постира кога се менува ип па и за еден број.
И што толку се закатанчи баш за овој сервер а за другиот може да се постира
Ова се слободен форум и тука се постира се што е на лагер дур трае. Затоа уво да не те боли што се постира на Кајгана и оди бркај си работа таму сичко кај тебе дома. Да беше човек па на пп да пишеш дека е твој сервер или на некој твој пријател да биде по анонимно ќе ми постираш предупредување на Кајгана кој дефакто па си ти, абе дете изгледа пак по глава си ја бараш работата.[/quote]
Xexexe nije moj to je napisal vlasnik znas li koliko me boli za ovo ,ali zamisli da tamo gledat neki ljudi ne se vrti samo sve okolo tvoj postove stavil si go jedan put dobro nema sta da go stavljas na svaka stranica ko videl videl i to je.Svoboda foruma je to sve da se radi sa neka mera sta ako sve stavime odmah i sad na trenutak i pocineme da vrtime jedno i isto prez 2 minuta .Radi sta hoces ali treba da mislis i za ljudi koj hocat nesto da gledat bar za 2 sata ,a ne samo da menjat stremove u player .