To ti ne ovisi o aboxu ili necem slicnom, pitanje je da li player koji koristis podrzava liste tog tipa. Koliko je meni poznato, svi playeri za abox podrzavaju taj tip listi, neka me neko ispravi ako grijesim.Mogu li se sa android tv boxa gledati drim i udp liste ?
Ne zaboravi, prije no što odeš, Da sam te volio u raskoraku tijesnom, Svom toplotom duše.... A danas te volim pjesmom! Ne zaboravi u novom svijetu, Ako prevlada neka gorka istina i tašta. Jer stvorili smo savez, A u savezu se voli i oprašta. Ne zaboravi koračati prema suncu, Koje nam oči zaslijepi. Ne zaboravi to dnevno svijetlo, Dani nam bijahu lijepi. Ne zaboravi sve razgovore naše, I da smo satima znali vijećati. Onako, bez prepirke, pretiho.... Ne zaboravi se sjećati. |
imas listu u ppDobro vece dobri ljudi. Jel moze za mene jedna lista sa ex-yu kanalima ako nije problem?
Da ne bude da sam se registrovao samo zbog liste, gledacu da dam svoj doprinos u buducnosti, forumu koji citam vec dugo.
Hvala u napred!
kljuki vecina playera na aboxu podrzava liste tog tipa.pozzTo ti ne ovisi o aboxu ili necem slicnom, pitanje je da li player koji koristis podrzava liste tog tipa. Koliko je meni poznato, svi playeri za abox podrzavaju taj tip listi, neka me neko ispravi ako grijesim.
kod mene radi normalnoKolege sta je sa MyPanel, radi li kome u STB, i ako radi, na kom portlau ide?![]()
I kod mene radi ko i do sadaKolege sta je sa MyPanel, radi li kome u STB, i ako radi, na kom portlau ide?![]()