Koja ne radi?ako hoces, mogu ti i ja poslati jednu takvu![]()
Последно уредено:
Koja ne radi?ako hoces, mogu ti i ja poslati jednu takvu![]()
bas takvu (sala)Koja ne radi?
Korisitim tvviet i plaćam 30€ na 3 mjeseca i istovremeno mogu gledat na tri uređaja. nema trzanja, 99,99% uptime.Ah da je barem "viet" upola ili barem cetvrtinu jeftniji nebi bilo lose, dobar je, stabilan i sa dobrim izborom tv programa, uz dobru podrsku.![]()
Instaliraj na box Total Commander i onda prebacuj sa USB sta hoces.da, da, to i pitam, to mi treba, samo je kod mene problem, sto sa usb-om ne mogu ubaciti nista na box (usb sluzi samo za skladistenje podataka)
A kako ako sa USB-a nemoze nista instalirati, ocito takav USB port na Box-u.Instaliraj na box Total Commander i onda prebacuj sa USB sta hoces.
Total Commander je na Google PlayStore.A kako ako sa USB-a nemoze nista instalirati, ocito takav USB port na Box-u.
Sve Ok, ali ja bi radje da platim 15 - 21e na 3 mjeseca, ali to su samo moje zelje, nazalost, za tih 21e uzmem kungfu listu na 12 mjeseci, nije ko viet ali sluzi.Korisitim tvviet i plaćam 30€ na 3 mjeseca i istovremeno mogu gledat na tri uređaja. nema trzanja, 99,99% uptime.
Zajeb'o bi se lako u toj tvrdnji al' da ne talasamo....Malo ko zna takve ljude
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Tocno, bolje da ne talasamo da ne prouzrocimo cunami (tsunami).Zajeb'o bi se lako u toj tvrdnji al' da ne talasamo....
@kljukiInstaliraj na box Total Commander i onda prebacuj sa USB sta hoces.