- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 1.779
- Поени од реакции
- 887
da imamo ali ne gledamo to.Да не имате листа со Diema Sport бугарска тв?
da imamo ali ne gledamo to.Да не имате листа со Diema Sport бугарска тв?
Bice jebano ovo ljetoIma slovenaca i nize od istre, jest da ih nabrojis na sve prste koje imas ali ih ima.![]()
Odi na Cres ili Mali Losinj, jbt k'o da si u Ljubljani ili Mariboru!Ima slovenaca i nize od istre, jest da ih nabrojis na sve prste koje imas ali ih ima.![]()
Ja cu na otok valjda korona nezna plivatOdi na Cres ili Mali Losinj, jbt k'o da si u Ljubljani ili Mariboru!
Tocno ona ne pliva vec leti, poput bipca - galeba.Ja cu na otok valjda korona nezna plivat![]()
Kad se ti dobro nazderes domaceg cesnjaka i speka i zalijes kakvom dobrom sljivom moze ona letiti koliko hoce!Tocno ona ne pliva vec leti, poput bipca - galeba.![]()
Oko mene svi odustali ja idem pa sta bude bude.Nemogu ja zamislit da se ne spustim do obale maloKad se ti dobro nazderes domaceg cesnjaka i speka i zalijes kakvom dobrom sljivom moze ona letiti koliko hoce!![]()
Momci, malo teram zajebanciju, cuvajte se svejedno jbg, nije toliko problem za nas same ali svi u familiji imamo nekog iz rizicne skupine (u mojoj sam recimo to ja), kako kazu u Bosni: "Bolje popa vezat'", nikad se ne zna, jbg.
speka moze ovo prvo ne hhahha,umjesto toga ide 10 litri crnog to za mene dosta za dezinfekcijuSamo ponesi gorepomenutu "opremu" i nemas brige!![]()
![]()
Ja isto idem pa sta bu bu, nece na koprivu nista, za dva tjedna moja je MakarskaOko mene svi odustali ja idem pa sta bude bude.Nemogu ja zamislit da se ne spustim do obale malo
2.7. NovaljaJa isto idem pa sta bu bu, nece na koprivu nista, za dva tjedna moja je Makarska