Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
brate, i ja placam sbb kablovskuU nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija.

ja nisam te srece nemam sbb ili ... ali zato placam lelekom iptv box4 to sto ga ne gledam je drugobrate, i ja placam sbb kablovsku

U nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija.
takvih stranica i foruma pun internetJbte nisam znao za tu stranicu
Steta tolke pare sam dao da kupujem macskenere da bi video da sve te macove sam mogo i besplatno dobiti
Ima ih na tone

ja imam najeftinju optiku u hrvatskoj ( bar mislim ) 138 kuna za brzinu 150 megabita + fiksni telefon
A onim komsinicima dvema sta placas sta sa tim ehheheehbrate, i ja placam sbb kablovsku

za iptv liste i sex nikada nisam placaoA onim komsinicima dvema sta placas sta sa tim ehheheeh

Koji operater? Uskoro mijenjam optimu pa me interesira.ja imam najeftinju optiku u hrvatskoj ( bar mislim ) 138 kuna za brzinu 150 megabita + fiksni telefon
Koji operater? Uskoro mijenjam optimu pa me interesira.
Umrla mi punica prosle godine,sta cu sad?stvarno ne razumem ljude koji nesto traze, pored sahbaz i sf playera i macova
pun je net toga, kakvo skeniranje, kakve gluposti
od kako je toga, i moja tasta od 80 god. pocela da gleda iptv(sama nadje mac-ove i cepa serije, samo tako)
kako vas nije sramota
Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.Nas dvojica smo poznati po zajebanciji zato smo i najebali,ako se neznas zajebavat sta ce ti zivot,i ovo sve oko iptv je jedna zajebancija malo se nasalimo ,nekog napalimo pa ttaj 3 dana ne spava i tako u krug.Uvijek najebe onaj ko je alergican na zajebanciju taj puca iznutra
Mora da je Bosanac.ma, jok, covece, gde se ti tu pronadje, govorim uopsteno
Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.za iptv liste i sex nikada nisam placao

Ima u Friedenstr.MünchenUmrla mi punica prosle godine,sta cu sad?
Автоматски споено мислење:
Evo ja sa zajebancijom dozivio uskoro i 61. Godinu. Pozdrav svima.
Mora da je Bosanac.
Ako ima gdje besplatan Puf salji posle Korone odmah adresu.
http://iptv-store.ch:8080/get.php?username=uszs4KR4gG&password=g46dSjROyQ&type=m3u_plus&output=tsE da, u VŽ-u ga nemaPRO PING vjerovatno, samo oni nisu dostupni svuda