Druze! sto ti ne napisa ko je taj "dasa" da se zna danas najasi tebe, sutra ce mozda nekoga drugog pa da ga ondaNije da me nesto jako sekira, samo mi nije jasno cime sam to izazvao, k tome jos na nedjelju.
Sto se cudis, koliko moras da budes bolestan i udaren u glavu da se svetis ljudima zbog jebenog lajka na post i "ukidas" im OB config..Pa ni ne smeta mi... Neznam gdje si to čuo... Ja sam samo podrzao svog druga s foruma u njegovom mišljenju.. Ništa drugo..
pod hitno objasniti gde i cega landranju?Vise landranju okolo i nedostatku vremena, al' necemo picajzlirati.
Ti si meni Gargić idol Uspio si nemoguce, okupiti strumfove oko sebe ... a koja ti je od njih strumfeta Gargić?Sto se cudis, koliko moras da budes bolestan i udaren u glavu da se svetis ljudima zbog jebenog lajka na post i "ukidas" im OB config..
добро е да има вакви вицови,,шали,,,Sve nesto kontam jutros:
-da l' da trcim?
-Il' da..................ne trcim!?
"gargicu" mozes da se sagnes.Ti si meni Gargić idol Uspio si nemoguce, okupiti strumfove oko sebe ... a koja ti je od njih strumfeta Gargić?
A ono juce kad si isprovociran poceo pozivati narodne mase da dodijelis slovom i brojem JEDAN ( 1) OB je nenadjebiv show .
Jos kad si pri tom zakljucao inbox jasno je bilo da si se izgubio ko Hamidina krava na plodnoj livadi.
Tako da taj kojem si ga poklonio treba bit zahvalan meni jer je isprovociran od mene , a ne poklonjen od tebe .
A vezano za ovo sto ne dam onom ko je na drugoj strani mogu ti reci da smo se mi koji smo rasli uz New Primitives i Elvisa.J Kurtovica sazivili sa onom " Ko te kara nek ti pise pjesme ".
Aj Gargić ne sekiraj ..uvijek su volovi orali , a konji zobali