Serija je gotova, ali ako hoćeš gledati imaš na netu, daily, YT Nova, to je sigurnije, inače ima domaćih lista sa VOD-domaće serijePozdrav svima!
Moze li mi neko poslati listu u kojoj ima serija "Na granici"?
Hvala unapred!
Kakav crni VPN ako hoce da te nadju ljudi koji drze ili ti prodaju vpn moraju da daju sve informacije koje ih zanimaju tako da je VPN cista glupost to znam jer sam i ja u tom sektoru NEMOZES SE SAKRIT AKO TE TRAZE !!!!!!!Mislis ili tvrdis da sumljivce ne prati provider sa prometom ? Pa ne mozes navuci par TB surfajuci nikakoA sve se IP adrese biljeze. U tom sam sektoru ( IT ) tako da to pouzdano znam.
Druga opcija je VPN ( onaj ko se zna njime sluziti i prikriti svoju public IP adresu od svoga prvog spajanja na VPN data centar ) mada ce i oni vrlo brzo biti "legalno" zabranjeni u vecini EU zemalja. Razlog - poznat![]()
Koja lista je u pitanju ????ako imam poslaćuNisam nasao sve epizode na Daily, YT...Vecinom su izbrisane epizode tamo.
Imao sam jednu listu na kojoj su bile sve epizode i sada je stala.
Stara inačica android_a ali pokusaj ugurati Perfect Player u njega pa probajpozdrav svima dli moze neko da mi odgovori imam tv vivax android 4.4.4 dali moze na njega https://siptv.eu/mylist/ probo sam ali nece aj molim vas da neko odgovori ako zna sto prija. hvala
Mozes.. Uzmes pripaid karticu kupiš Internet i surfaš.. Kako će te naći?Kakav crni VPN ako hoce da te nadju ljudi koji drze ili ti prodaju vpn moraju da daju sve informacije koje ih zanimaju tako da je VPN cista glupost to znam jer sam i ja u tom sektoru NEMOZES SE SAKRIT AKO TE TRAZE !!!!!!!
Nisam nasao sve epizode na Daily, YT...Vecinom su izbrisane epizode tamo.
Imao sam jednu listu na kojoj su bile sve epizode i sada je stala.
Hehe , ljudi moji ja crnjaka skeniranje iptv , ko da provaljujete Pentagon , ako ste sigurni s tim metodama o kojima pisete pokusajte dirnut nesto zesce pa cete vidjet koliko ste nevidljivi u netu ! Da hakeri tako rade davno ih nebi vise ni bilo !Mozes.. Uzmes pripaid karticu kupiš Internet i surfaš.. Kako će te naći?
Ne samo to. Baci na papir koliko bi to kostalo skidanje par TB podataka ili 1-2TB koristenja IPTV mjesecnoHehe , ljudi moji ja crnjaka skeniranje iptv , ko da provaljujete Pentagon , ako ste sigurni s tim metodama o kojima pisete pokusajte dirnut nesto zesce pa cete vidjet koliko ste nevidljivi u netu ! Da hakeri tako rade davno ih nebi vise ni bilo !