Odlicno sad mogu na jadran cujemo se potkraj 8 mjeseca hahah samo vi slikajte ja cu da uzivam bez iptv 24 dana.Pozdrav za sve forumase do 8 mjeseca ako ostanemo zici jer Zrče je opasno hihihihhiih
E sad@kljuki druže kad se nakače nema da se gleda u miruMomci, kad vam je vec dosadno, nadjite si king-box i gledajte u miru, ako tamo nema kanala koji vam treba onda...![]()
Izgleda stabilnoJa sam za ove slike sa jednostavnim sadržajomaktuelno još par dana. Прегледај го приврзокот 212212
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daje nektar pivo mislo bi da si bio na Breninom koncertuJa sam za ove slike sa jednostavnim sadržajomaktuelno još par dana. Прегледај го приврзокот 212212
E teško da ćeš me vidjeti na njenom koncertuDaje nektar pivo mislo bi dasi bio na Breninom koncertu
ali posto nije onda uzivaj
Vise ima slika ovde u forumu nego u instagramslikari super vam slike
Sinoc gostovala Brena u Banjaluci pa sam vidjeo poslije grad posto je Nektar casti narod sa pivim pa sam se malo nasalio na taj nacin i za mene licno ona je nista ja isto volim TomuE teško da ćeš me vidjeti na njenom koncertuali priznajem neke davne godine dok sam bio u vojsci pored BG pobjegli preko njiva da gledamo Brenu, neki mali crnac bio sa njom. Taj i još jedan za ceo život- Toma Zdravković. Ovaj drugi je bio za dušu.
Sent from my iPhone using Tapatalk