- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
максимум 3 листе од едeн сервера
Последно уредено:
максимум 3 листе од едeн сервера
Slazem se, to stoji... ugasi on mozda trenutnu listu, mac adrese i sta je s tim postigao? Nista! Naravno pokaze i po koje propuste slabije zasticenih servera/stakera i nista vise! Serveri ostaju da rade i dalje cak i bolje! Nego nacin na koji je to radio je bas glup i neozbiljan... Mislim da je bilo bolje da je slao ljudima na pp bar nesto da gledaju nego ovako javno sto je objavljivao. Kao da je terao nekakav inat prema nekome? Ne znam, ti ga bolje znas.Ma nikad on nista nije unistio od kako ga znam, a ima vec nekoliko godina.Ma nije on sposoban da nesto unisti nema on taj kalibar sve je to ko da pljunes u ocean.Od tisucu servera on nekoliko njih ganja vec godinama.
Svi tu govore ima na tisuce/hiljade servera pa zar se sve to moze unistiti aovako kao sto @hopcup radi i pokaziva a ne objasnjava ce svi oni koji nisu kako jedan nas priznati clan kaze, glupi i da ne nabrajam sta jos ce sami dolaziti do lista a ako gazde nesta novo uvedu tad ce biti lakse to probiti, jer dva losa ubise milosa, ko nije glup kuzi o cemu je rijecSlazem se, to stoji... ugasi on mozda trenutnu listu, mac adrese i sta je s tim postigao? Nista! Naravno pokaze i po koje propuste slabije zasticenih servera/stakera i nista vise! Serveri ostaju da rade i dalje cak i bolje! Nego nacin na koji je to radio je bas glup i neozbiljan... Mislim da je bilo bolje da je slao ljudima na pp bar nesto da gledaju nego ovako javno sto je objavljivao. Kao da je terao nekakav inat prema nekome? Ne znam, ti ga bolje znas.Pozdrav
moze on napraviti ,k od ovce to mu je maksimum a za ruske stalkere je maher sto jest jestHaj ljudi sto ste navalili na hopcup_a, sto ce te da naljutite covjeka da rusvaj napravi,pustite covjeka neka radi sto mu volja,
не провоцирај!!!jos nema crowa![]()