Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
22 август 2008
Мислења
1.730
Поени од реакции
3.919
so get se vadi ili ima drug nacin, ako mozi da mi kazis na pp?
Нема што да се крие, имаш два типа на сталкери. Класичен и подигнат преку панел.
Класичен сталкер и логин команда:
/stalker_portal/server/administrator/add_itv.php
Bruteforce и верглај :).
Сталкер подигнат преку панел нема отворен пхп пр:
http://felitzserver2.dyndns.org/c/
За таков сталкер треба скрипта која сам треба да си ја направиш, бара активни макови. Така излегуваат оние листи со различен u&p за кои сите бараат некаква комбо листа :), сосем погрешно.
Толку од мене, останато сами.
 
Член од
9 април 2019
Мислења
189
Поени од реакции
115
Код:
EXTINF:-1,Eleven Sports 1
http://188.93.238.153:8000/play/a08f/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 2
http://188.93.238.153:8000/play/a08e/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 2 HD
http://188.93.238.153:8000/play/a08d/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 3
http://188.93.238.153:8000/play/a08a/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 3
http://188.93.238.153:8000/play/a08b/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 3
http://188.93.238.153:8000/play/a088/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 4
http://188.93.238.153:8000/play/a08h/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 4
http://188.93.238.153:8000/play/a08j/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 5
http://188.93.238.153:8000/play/a08i/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 5
http://188.93.238.153:8000/play/a08k/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 6
http://188.93.238.153:8000/play/a089/index.m3u8
#EXTINF:-1,Eleven Sports 6
http://188.93.238.153:8000/play/a08c/index.m3u8
 
Член од
13 март 2010
Мислења
322
Поени од реакции
396
Нема што да се крие, имаш два типа на сталкери. Класичен и подигнат преку панел.
Класичен сталкер и логин команда:
/stalker_portal/server/administrator/add_itv.php
Bruteforce и верглај :).
Сталкер подигнат преку панел нема отворен пхп пр:
http://felitzserver2.dyndns.org/c/
За таков сталкер треба скрипта која сам треба да си ја направиш, бара активни макови. Така излегуваат оние листи со различен u&p за кои сите бараат некаква комбо листа :), сосем погрешно.
Толку од мене, останато сами.
прашањето ми беше конкретно за сликата шо ја постави го најдов username и password ама цела листа не можам да ја земам со get како кај некој листи со get.php?username...
па кој е начинот за листа кај шо имаш 140.ch?u=***&p=****
 
Член од
22 август 2008
Мислења
1.730
Поени од реакции
3.919
прашањето ми беше конкретно за сликата шо ја постави го најдов username и password ама цела листа не можам да ја земам со get како кај некој листи со get.php?username...
па кој е начинот за листа кај шо имаш 140.ch?u=***&p=****
Тоа е EZ сервер, таму каналите не одат во еден клик get.php. Всушност оној порт 7077 воопшто нема да го прочита во браузер.
Стримови кои се многу тешки за наоѓање mission impossible :), само вака преку некој сталкер. Инаку скенирај ги каналите со SimpleTV player.
500.png
 
Член од
23 февруари 2019
Мислења
94
Поени од реакции
93
Ako neko već objašnjava nek objasni i meni sa copy paste na pm
 
Член од
9 јуни 2016
Мислења
138
Поени од реакции
57
saskon kako i gde ti poslati pm pošto javlja grešku
 
На врв Bottom