Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 февруари 2017
Мислења
248
Поени од реакции
36
Dajte meni bilo sta domace kvalitetno da imam da gledam, kad se vec toliko razmecete sa listama :D

Член од
28 декември 2017
Мислења
19
Поени од реакции
10
pa uzmi skener skriptu za mac i upali si komp i skeniraj frajeru
imas na sf forumu upustvo od a do .....fali ž ali ok ide nekako
A sto na SF forumu,sto ne na ovome.Imam 60 godina ali i zelju da naucim nesto sam da uradim a ne da moljakam ili da dajem 5e za neciji bezobrazluk jer tih 5e nije on zaradio vec koristi tudje,zato sam i na ovaj forum dosao i odmah se razocarao jer ovde se o svemu pise samo ne o onom o cemu treba...Ajde da vidimo ko je pametniji,duhovitiji,bezobrazniji i da sebe nahvalimo...i tako u beskraj...

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
A sto na SF forumu,sto ne na ovome.Imam 60 godina ali i zelju da naucim nesto sam da uradim a ne da moljakam ili da dajem 5e za neciji bezobrazluk jer tih 5e nije on zaradio vec koristi tudje,zato sam i na ovaj forum dosao i odmah se razocarao jer ovde se o svemu pise samo ne o onom o cemu treba...Ajde da vidimo ko je pametniji,duhovitiji,bezobrazniji i da sebe nahvalimo...i tako u beskraj...
Одговор је једноставан. На СФ-у су постављени сви алати, скрипте, упутства...и наравно људи који знају а вољни су објаснити. Овде нека друга врста људи обитава - част изузецима. Твој је избор: научити нешто, молити некога или платити.

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Druze na 60 godina se radat drugi stvari , naprimer uzmes jahtu pa izlazis u more sa nekoja 30 godisna devojka gledas zalez sunca pa se secas za ove vremena kad se pilo i pevalo samo i obste ne se placa takvi stvari , nema sad na stari godina da stajes pljackas serveri ostavi to drugi da radat ti samo si plovi tamo i toje.

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
na ovom forumu bilo ko da da nekome listu pogresio je jer svi su puni i samo traze sta rade sa listama neznam al znam da ih ne gledaju -----------------------imali neko dobru domacu listu da da da i ja nesta pogledam

Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
nek neko od ovih sto traze liste javno zatrazi ja mu dajem a l nek dobro razmisli koliko listi ima u rezervi

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
ha ha ima zabrana na koristenje jahti,se zgolemuva zagadenosta ne vozduhot-samo tocak party.

Kajgana Shop

На врв Bottom