Nemoj bit takav nisam i nedaj boze nikom nebi to uradio jer pojedinci ce to iz kontexta izvuc i bukvalno shvatit pa ce bit jos i na nacijonalnoj osonovi da sam nekog uvrijedio !dobro di je nestao onaj grinč tissot??!!!![]()
sve je to šala...i niko se zbog toga nece ljutiti....nemas brige..Nemoj bit takav nisam i nedaj boze nikom nebi to uradio jer pojedinci ce to iz kontexta izvuc i bukvalno shvatit pa ce bit jos i na nacijonalnoj osonovi da sam nekog uvrijedio !
sto bi ovo aria2c progutala, a moze i JDownloader2, valjda nije do 1000000 linija?Koj ne go mrzi da gi iskenira kanalite, AR, DE, FR, IT, UK, US i mogu drugi.
xxx se broeviКод:http://cdnv.cdn-for-all.com/iptv/chxxx?code=620113108913553
Raboti i ovoj
code=170016260780011
Sta te interesuje , pitaj javno pa se mozda neko javi na pp ako mogne pomoc ?Jadno je ovo kad se ovde giganti prepucavaju a mi zgolje da samo zelimo tako nesto sto nikad necemo imati... Sobzirom da niko ne pomaze detaljno niokocega, sve moram na tezi nacin ili da jednostavno odustanem od trazenja pomoci ovih prenaduvanih likova... Zao mi je sto su takvi ljudi... I nisu niotkave pomoci osim da nama pare oci... Pitam za pomoc nista nece da kaze... Sramota...
Pa kako znas druze niko nema da ti kaze kako da oplajckas bank ili kad opljacka banka da ti donese u kuca pare(to ili mozes da uradis ili ce gledas kako se radi na filmove),za to treba da se prodzje kroz muke da vidis kako tesko se dolazi do to i da cenis posle to sto imas i paziti i cuvati.Jadno je ovo kad se ovde giganti prepucavaju a mi zgolje da samo zelimo tako nesto sto nikad necemo imati... Sobzirom da niko ne pomaze detaljno niokocega, sve moram na tezi nacin ili da jednostavno odustanem od trazenja pomoci ovih prenaduvanih likova... Zao mi je sto su takvi ljudi... I nisu niotkave pomoci osim da nama pare oci... Pitam za pomoc nista nece da kaze... Sramota...