Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Treba da slikas panel, to ovi sto ulaze u panele oni kao prave combo :)[DOUBLEPOST=1493907015][/DOUBLEPOST]
Sta ima ART sto nemaju drugi?

i mene zanima sta su svi zapeli za taj art, mediufuture, gradinu, dva brata i ostale kad ima stranih servera koji imaju 100 puta bolje i stabilnije kanale

i mene zanima sta su svi zapeli za taj art, mediufuture, gradinu, dva brata i ostale kad ima stranih servera koji imaju 100 puta bolje i stabilnije kanale
Pa ove koje si ti spomenuo svakako spadaju u najbolje i zato se toliko i prica o njima iako ne bi trebalo toliko da se potencira ta prica.A sto se tice stranih,pa tu si u pravu ima jako dobrih lista koje imaju prakticno sve pa i EX-YU kanale.

Dobro eve od poiskusnite predlog koi od stranskite serveri se dobri I imaat ex yu

Momci jel ima itko 0.20 € na paypalu fali mi taman toliko ?
Pošaljem mu listu

Dobro eve od poiskusnite predlog koi od stranskite serveri se dobri I imaat ex yu

samo se nadovrzav na ova i konkretno za toa mi bese prasanjeto

Најбоља листа је помало растезљив појам. Некима је листа са Пинковим каналима врхунац, другима пак филмски а највећем броју људи спортски. Мени је комбинација: Виет - медиафутуре-руја :ROFLMAO:

samo se nadovrzav na ova i konkretno za toa mi bese prasanjeto
Најбоља листа је помало растезљив појам. Некима је листа са Пинковим каналима врхунац, другима пак филмски а највећем броју људи спортски. Мени је комбинација: Виет - медиафутуре-руја :ROFLMAO:
pa da za toa sum i jas ali ovie ne sum gi probal

Viet sam vidio, na mediu imam pretplatu, ali tu ruyu nikad nisam imao prilike pogledati.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom