- Член од
- 9 јуни 2015
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 84
taj isti mec imas i na kanalu Arena Sport 2 Srbijau tri sata počinje utakmica bih lige , molim ako neko ima arenu 5 bosansku
taj isti mec imas i na kanalu Arena Sport 2 Srbijau tri sata počinje utakmica bih lige , molim ako neko ima arenu 5 bosansku
ама ти навистина не си нешто во ред,што сакаш да постигниш со сликиве?
Ajde ne budi Serif molim te kao covjeka .. reci onima koji to rade konstantno ... njih ne prozivas ... sto se zakaci na mene?ама ти навистина не си нешто во ред,што сакаш да постигниш со сликиве?
што сакаш прави и сликај колку сакаш,ама во спојлер,па што ќе постигнеш тоа е твој проблем
@Sota sto pati ti kazuvaat da ne se falish..toj pak se pravi na interesen demek mnogu jak so screenshotoviAjde ne budi Serif molim te kao covjeka .. reci onima koji to rade konstantno ... njih ne prozivas ... sto se zakaci na mene?
Ugodan Dan ti zelim
Pozdrav
Ovdje si mi sladakNe se pravi na idiot i bez ovo te znamo koliko kostas.Kad nemas nista da stavis ce si sedis tamo na SF i to je nema sta ovde da se pravis na interesantan:ima te li to imate li ono ;sta te boli kurac sta imamo i sta nemamo.Gledaj si tamo ovi tvoj krivi televizor slikaj si go koliko hoces i u vecerni satima si gledaj slike u kuci koliko hoces.
Falim se imam cime i sta sad??? Mozda da mi ti zabranis?@Sota sto pati ti kazuvaat da ne se falish..toj pak se pravi na interesen demek mnogu jak so screenshotovi
ili pomogni nesto ako mozes ili nazad od kaj shto si doshol
Slikaj buraz,uz tebe samFalim se imam cime i sta sad??? Mozda da mi ti zabranis?
Ako Moderator donese pravilo da se NE stavljaju slike POSTUJEM pravila... ja se ugledao na slikare onih koji stavljaju slike pa reko da stavim i ja i usput da kazem slika kaze vise od rijeci .....
Ajd......
@Sota xaxaxax imam cime vika, televizija imal toj zamisli eej golema rabotaFalim se imam cime i sta sad??? Mozda da mi ti zabranis?
Ako Moderator donese pravilo da se NE stavljaju slike POSTUJEM pravila... ja se ugledao na slikare onih koji stavljaju slike pa reko da stavim i ja i usput da kazem slika kaze vise od rijeci .....
Ajd......
@international dodji na skype drug i bez nervoze samo ingnor!!pusti te to sad ce njegova braca pingovati forum ,onda poslije dodju ovdje i glume ,dobrocinstvo