Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.111
Поени од реакции
2.274
ама ти навистина не си нешто во ред,што сакаш да постигниш со сликиве?
што сакаш прави и сликај колку сакаш,ама во спојлер,па што ќе постигнеш тоа е твој проблем

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
ама ти навистина не си нешто во ред,што сакаш да постигниш со сликиве?
што сакаш прави и сликај колку сакаш,ама во спојлер,па што ќе постигнеш тоа е твој проблем
Ajde ne budi Serif molim te kao covjeka .. reci onima koji to rade konstantno ... njih ne prozivas ... sto se zakaci na mene?
Ugodan Dan ti zelim
Pozdrav

Член од
7 октомври 2015
Мислења
46
Поени од реакции
40
Ajde ne budi Serif molim te kao covjeka .. reci onima koji to rade konstantno ... njih ne prozivas ... sto se zakaci na mene?
Ugodan Dan ti zelim
Pozdrav
@Sota sto pati ti kazuvaat da ne se falish..toj pak se pravi na interesen demek mnogu jak so screenshotovi
ili pomogni nesto ako mozes ili nazad od kaj shto si doshol

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Ne se pravi na idiot i bez ovo te znamo koliko kostas.Kad nemas nista da stavis ce si sedis tamo na SF i to je nema sta ovde da se pravis na interesantan:ima te li to imate li ono ;sta te boli kurac sta imamo i sta nemamo.Gledaj si tamo ovi tvoj krivi televizor slikaj si go koliko hoces i u vecerni satima si gledaj slike u kuci koliko hoces.
Ovdje si mi sladak

20170304_165304.png

Kako si mogaosamo to Ime da si das??? Faca si nema sta... ljepa ti slika na SF-u ...

Последно уредено:
Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
@Sota sto pati ti kazuvaat da ne se falish..toj pak se pravi na interesen demek mnogu jak so screenshotovi
ili pomogni nesto ako mozes ili nazad od kaj shto si doshol
Falim se imam cime i sta sad??? Mozda da mi ti zabranis?
Ako Moderator donese pravilo da se NE stavljaju slike POSTUJEM pravila... ja se ugledao na slikare onih koji stavljaju slike pa reko da stavim i ja i usput da kazem slika kaze vise od rijeci .....

Ajd......

Член од
13 ноември 2016
Мислења
30
Поени од реакции
9
Ako Moderator donese pravilo da se NE stavljaju slike POSTUJEM pravila... ja se ugledao na slikare onih koji stavljaju slike pa reko da stavim i ja i usput da kazem slika kaze vise od rijeci .....

Ajd......
Slikaj buraz,uz tebe sam

Член од
7 октомври 2015
Мислења
46
Поени од реакции
40

Ajd......
@Sota xaxaxax imam cime vika, televizija imal toj zamisli eej golema rabota

fali se kolku sakash, ali izgleda SELJACKI ..
sikter sea

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom