Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Et ja izbrisao sve sad nemam nista :)

Pozdrav

Се кладам во гајба скопско дека Сота ја нема Наша-Тв Хрватска кај нас ја има на кабелска.

ja se ne svađam s dotičnim,ali zar netko netkoga treba nazivati kraljem i carem....ako je on za vas car,za mene je Sota,jer je imao vremena i uputio me u neke stvari koji dotični neće,sada će se opet obrušiti na mene...imam slo 2 HD,ali malo sere,ali dobra je i ova....

Attachments

• slo 2.jpg
    slo 2.jpg
    35,1 KB · Прегледи: 53
nista trebat čemo probudit mog druga , niko nista nedadne , sad kao svi več spavaju[DOUBLEPOST=1488416653][/DOUBLEPOST]sota je ljudina drzi se njega , dobar je ko international ako si dobar sanjim , znam ja sotu

Интересен член овој јура, вчера се зачлени ги знае сите членови. Да не е водовит човекот.Чудно сеуште го нема Јура2

ajde,mi molim te reci,tko ti je drug...tako friškom registriranom,ili pošto su otvorene registracije....možda si ti.....?[DOUBLEPOST=1488416984][/DOUBLEPOST]sada ću se registrirati na jedno pet adresa,pa ću sam sebe hvaliti....ovdje se slabo prati ip adresa....

pošteno internatonal mi dosada najvise vredi, Dosta mi toga dao uz na i Kolega, vnaprej par godina unazad i sota mi dao svasta

daj mi molim te reci gdje...na SF-u,ili tu....pošto si "jak"član ovog foruma....

na sf dok nisam popušio ban zbog male provokacije a taj forum pratim več neko vrijeme al dosad bile zatvorene registracije[DOUBLEPOST=1488417593][/DOUBLEPOST]sota sve obrisao i sada mora ponovo da skenira , zato ga nema , sota kako je zdravje jel se sta sredilo

Последно уредено:
baš se tamo nije djelilo,kao ovdje,ja sam član,bio sedam godina,dobio sam ovo:kuracc:i kada sam napisao što mislim suspenzija na 2 godine...i što ćemo sada....

ja nemam pet nikova samo jedan i ta vredan :cuc:[DOUBLEPOST=1488417920][/DOUBLEPOST]ti si još dobro prošao ja deset godina dobio :lolzz:

i još jedno jura1,budi dosljedan svom nicku,a ne ovako prozivati ljude,ja sam svuda zok2009,na svim forumima....jedino ako si toliko zgriješio,da moraš mjenjati nick name....

tamo na sf malo ljudi bilo koji su ti sta davali , mogu jih na ruke prebrojit , ali ni takve gluposti sa strimova nisu radili ko ovde , bilo ponekad par se listi uništilo ali kolko se tu uništilo za par dana to svjet nije vidjeo , nekazem ništa , svako ima pravo da stavi javno sto oče , al satim ubije dosta lista , mozda ni nezna sta je satim uradio ide dalje lanac , jedan pa jedan pa jedan i odu serveri u pm[DOUBLEPOST=1488419083][/DOUBLEPOST]evo ljudi ,da jih nabrojim koji su men nekad bili dragi , neki između nabrojanih još su mi i danassto su mi pomogli dok sam još bio novalja u svemu tome ( sota bokimajsta nebojša miki avdo bobanku ivica , neke od tih izostavio sam zbog osobnih problema stetnih meni. verovatno sam još koga zaboravio pa neka izvini ,ako se nenađe među njima , a sad mi niko baš nesto netreba al se druzim još zbog toga da nam prođe vrijeme a uz to još po nešto i naučimo iako smo več u godinama , mi smo ovisnici ko djeca mala , imam siol imam telemach imam t2 ali brez listi strimova nemogu hehe ,[DOUBLEPOST=1488419715][/DOUBLEPOST]drug zlatko ,sada moj extra vrijedan kolega njega sam zavoleo, vise nego sve te sto jih znam dosada , njemu skidam šesir , jer mi dosta znanja i alata i listi dao , a uz to još imamo nesto skupno sto oba volimo . kocku piče žene i pare hehe

Последно уредено:
ajde,otprilike vrati se na 500-ti post,tu nije bilo nitkoga s susjednih foruma,malo su se poprcali među sobom,i onda je počelo,skeneri,jedni pljuju skenere,drugi piče liste....i to je dovelo ovaj forum,da se malo-malo zatvara....to i djeca znadu,ali nitko ne piše što i kako,i ja poštivam nekolicinu ljudi s onog foruma,jer su napravili puno....a,ako mi daš listu,koja je bezvezna,da ti se klanjam,ja ne....mnogi hoće.....ali,što sam ti htio napisati s time,pratiš i učiš....

drug zlatko ,sada moj extra vrijedan kolega njega sam zavoleo, vise nego sve te sto jih znam dosada , njemu skidam šesir , jer mi dosta znanja i alata i listi dao , a uz to još imamo nesto skupno sto oba volimo . kocku piče žene i pare hehe , al sam se raspesnuo danas , ajmo pušit i na spavanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom