Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Uf pak isto, ne go naucivte koj e boki :) koj patem ne e od Grahovo :). Kao serbian forum ja rusi kajgana, do koga da vi kazuvam pojma nemate sto ima vo forumot kajgana, osven ovaa tema :), a boki samo si go ladi so nekoi licnosti tuka :).
Citajte tuka:
http://forum.kajgana.com/threads/Планирани-активности.83047/

Skenerite ne im cinele, pa koj ve tera da gi koristite ako ne cinat :). Ajde na tie sto ne im cinat neka napravat podobri i poefikasni i barem neka gi slikaat :).
Patem nesto drugo tamu se raboti okolu stalker portalite, ovie ts listi ne se interesni.
DIrekt od VIP :), bugarska udpxy adresa (od Zeka):
Код:
http://85.14.32.12:5555/status
ex.png

E sega prasanje e kako odi, mozebi so nekoi vasi skeneri ili ni togas :).

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
e sad si me isprepadao :Pja ne slikam, bar nisam do sad.
samo slikaj ,hajde da vidimo koje koga pljuvao sve zbog jebenih listi hajde , sve vise i vise tonete ,sram vas bilo dodjes tu i glumis a admin ti rusi forum[DOUBLEPOST=1487798723][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1487798798][/DOUBLEPOST]toliko od mene sve je receno ,svi pogledajte tu slikui nek vam ostane dubioko urezana u pamcenje da znate skim imate posla ,bye

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
samo slikaj ,hajde da vidimo koje koga pljuvao sve zbog jebenih listi hajde , sve vise i vise tonete ,sram vas bilo dodjes tu i glumis a admin ti rusi forum[DOUBLEPOST=1487798723][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1487798798][/DOUBLEPOST]toliko od mene sve je receno ,svi pogledajte tu slikui nek vam ostane dubioko urezana u pamcenje da znate skim imate posla ,bye
To nisam ni vidio dosad aaa znaci Boki rusi kajganu opa vidio to sliku ali nisam obracao bravo Boki sad si pokazao lice.Zato tamo napisao da ce Burmannu staviti magarca za avatar

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
u temi im samo raspravljaju moderatoru i pokoji clan ,soba za druzenje ,napisite soba za moderatore i admine ,trac ,prica nebuloznosti cro ovo ono a isti im vlasnik ,no problem ,
Torgandwarf'
stari druze i ti znaci hm ,ok eheheheheheheheheheh super

Последно уредено:
Член од
19 октомври 2016
Мислења
1.410
Поени од реакции
2.301
Ti se stvarno gubiš. Nisam te spominjao par mjeseci a ti si me prozivao. Kad mi je prekipilo, napisao sam ti - javi se da raspravimo. Počeo si nisko objavljivanjem imena. Ja se tim prljavostima nikad ne služim. Čak sam neki dan prelistao malo po istoriji skajpa - savjetujem i tebi da to uradiš.
Ili udri ili prestani lajati.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Opet ti.Biraj jel hoćes odmah na spavanje ili sutra ceo dan da gledaš u load.....
Slusaj bakica od sutra sam na odmoru u toplicama do ponedeljka mozda ti se javim odande.
Otvorio danas firmu pa idem da proslavimo ti uhvati za obe sise i jako jako vuci sutra cio dan.
Svasta ovisan sam nisi znao hihihiihi pih.....

Kajgana Shop

На врв Bottom