- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
naravno isti ti sto su vam dali scanereNisam neki majstor, ali mislim da su vlasnici servera uradili neke zaštite protiv skeniranja.
naravno isti ti sto su vam dali scanereNisam neki majstor, ali mislim da su vlasnici servera uradili neke zaštite protiv skeniranja.
Slika govori sama sebe.... kakve su ovo prepucivanja da hoces da neki tudji forum ne radi,jer pomazu ljudima na neki nacin..... jbg....
Tako je, ko napravi vakcinu napravi i revakcinu.naravno isti ti sto su vam dali scanere
To je ono sto sam ja mislio da dolazi iz Kine
To je ono sto sam ja mislio da dokazin iz Kine
Onda bi bio praviA Monguli ja da dobijem neki usisivac za IPTV da usisam sve ovo i aj u tujac?
Nisam mislio da budem prvi nego cisto da usisam ako ima negde prasineOnda bi bio pravi
To je druze katastrofa sve je brisalo ot tamo ostali neki pensionera koj im ostaje jos malo zivot i neki bezveznici ,sve sa izbacil nakraj i sebe ce izbacat.hehehe.Nema vec i love iz reklama zasto nemat vec ljudi pa se cudat sta da radat.Ali kad stavis glupavi ljudi u uprava neka firma zna se kraj kakav ce bude-moze se reci da si svidetel na posledni mukama jedan bolesnik dok se sprema da predzje na nebo.amin.Slika govori sama sebe.... kakve su ovo prepucivanja da hoces da neki tudji forum ne radi,jer pomazu ljudima na neki nacin..... jbg....
da tako je plus ovdje sve u boji ,i ulice rasvjetljene ,pune ljudiTo je druze katastrofa sve je brisalo ot tamo ostali neki pensionera koj im ostaje jos malo zivot i neki bezveznici ,sve sa izbacil nakraj i sebe ce izbacat.hehehe.Nema vec i love iz reklama zasto nemat vec ljudi pa se cudat sta da radat.Ali kad stavis glupavi ljudi u uprava neka firma zna se kraj kakav ce bude-moze se reci da si svidetel na posledni mukama jedan bolesnik dok se sprema da predzje na nebo.amin.