Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
2 јуни 2016
Мислења
422
Поени од реакции
1.770
Izgleda mi da ovi sa komšoskog foruma ne mogu bez nas?Dosad je dosta od njih reklo da više nikad ne dolaze kod nas na najboljem forumu Kajgani ali ponovo navrate da nas uznemiravaju i ne drze obećanje da više nikad ne dolaze kodnas.A nama je dobro i bez clanova sa komšiskog foruma.pozdarav za sve dobronamerne clanove pozdrav

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Izgleda mi da ovi sa komšoskog foruma ne mogu bez nas?Dosad je dosta od njih reklo da više nikad ne dolaze kod nas na najboljem forumu Kajgani ali ponovo navrate da nas uznemiravaju i ne drze obećanje da više nikad ne dolaze kodnas.A nama je dobro i bez clanova sa komšiskog foruma.pozdarav za sve dobronamerne clanove pozdrav
Ne tresi zeleni koj da doaga koj da ne doaga mal ti e stazot na kajgana da treskas takvi gluposti.Nekoj se clenovi od 2005 ti vcera si se zaclenil izigravas nekoj serif.

Член од
2 јуни 2016
Мислења
422
Поени од реакции
1.770
Ne tresi zeleni koj da doaga koj da ne doaga mal ti e stazot na kajgana da treskas takvi gluposti.Nekoj se clenovi od 2005 ti vcera si se zaclenil izigravas nekoj serif.
To je istina a istina netreba nikog da vredja pa ni tebe,ja te nisam vredzo i nikad neću nikog vredjati jer to je ispod mog nivoa . Da se sad ne objašnjavamo i raspravljo bezveze pozdrav

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
To je istina a istina netreba nikog da vredja pa ni tebe,ja te nisam vredzo i nikad neću nikog vredjati jer to je ispod mog nivoa . Da se sad ne objašnjavamo i raspravljo bezveze pozdrav
Kako to je istina kad nije tako no nema veze.Samo ova ke ti kazam od sekoj forum sekoj moze nesto da naci nikoj ne znae se zatoa se forumite.

mikusa1111

Adult games: dating for spicy meetups
Член од
24 септември 2016
Мислења
77
Поени од реакции
125
Smesno ja sam to objavio davno, kad sam objaljivao kako me gospoda Grahovac-Causevic-itd,moljakaju daj mi ovo daj mi ono . Pa su me pametnjakovici( poltroni sa sf foruma) ubedjivali da gresim i da on nije GRAHOVAC .

Kajgana Shop

На врв Bottom