- Член од
- 20 септември 2016
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 23
jer ti to misliš ili znaš zasigurnoMislio sam da umesto 00:1A:79: osnove za mac skeniranje, probate 00:09:34: za ne znam koje liste (verovatno strane) !![]()
jer ti to misliš ili znaš zasigurnoMislio sam da umesto 00:1A:79: osnove za mac skeniranje, probate 00:09:34: za ne znam koje liste (verovatno strane) !![]()
Mislim ![DOUBLEPOST=1487342861][/DOUBLEPOST]jer ti to misliš ili znaš zasigurno
Mislim da postoje i strane liste sa mac !A koja je to strana sa mac heheh aj da vidim server opa opa hheeheh
Koje su to liste???? Mozda neko od strucnjaka ove teme zna???
Pozdrav
E ova ti dobra nek vrtiju heheh mjesec dana pa onda stavi drugeOvo je samo moje misljenje !
Znas koja lista je ovako potpisana a kanali su u HDFali ti "HD"tj. MAX SELECT HD ... salim se ne zamjeri.....
Pozdrav
Dobar dan jel ovo meni pitanje, imas ti pink mozda jel?Znas koja lista je ovako potpisana a kanali su u HDitekako
![]()
Ocu, cim pronadjem druge !E ova ti dobra nek vrtiju heheh mjesec dana pa onda stavi druge![]()
Mislis ne objavljena ma kajgani ali na netu ?nenormalno
prvi put probo user:pass skenirat i naso sam neobjavljenu listu
![]()
Nisam ginekolog, ali mogu da pogledam !Mislis ne objavljena ma kajgani ali na netu ?
Postavi je ovde da potvrdi cika burman da li je virgin-neobjavljena lista![]()
Tebi hahaha de ti samo zezaj nas starije vidjet ces kad budes ko mi , pitanje je upuceno kao odgovor na prethodne postoveDobar dan jel ovo meni pitanje, imas ti pink mozda jel?
Smeker bio smeker ostaoNisam ginekolog, ali mogu da pogledam !![]()
Odakle miDobar dan jel ovo meni pitanje, imas ti pink mozda jel?