Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
ajdee jdee intresno e ovdeka :) skeneri meneri hahaha ke se ispokarate breeee... abe se se macite kupete si lista od mene i mirna glava kakvi skeneri kakvi bakraci
Zasto da kupueme koga moze da se samoposluzueme neli, nego edna sugestija kaj kanalite so ti pisue hd izbrisi go bode na oci a gubi na kvalitet edna sugestija neli nemora da se prifati

eheheh

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
sto podobro vraka so rezultati sprema vlozeno vreme?
skeniranje za dramboxovi so nadez deka ima iptv listi vo niv ili brute force na odreden iptv server?

Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
@international , listata sto mi ja prati vcera raboti samo na VLC, a jas pretezno gledam na ott pleer na smart tv i tamu ne se cita. ako moze nkako prepravka ili druga lista
poz

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
ha ha ako ti se slabi bateriite na daljinskoto kazi moze i toa da ti zameni ne samo listata.Koga ke ides na Google i napises m3u to smart TV konvertor, ima 655 strani.

Член од
13 јули 2015
Мислења
164
Поени од реакции
26
kako radi ova na vlc

tmp://82.114.67.178:1935/live/peacetv1?starttime=1487043137&endtime=1487046797&hash=luf62q2U5bTVCD3g3gmTgpvc04rqM3W3EfFgPwMeIÂ

Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
ha ha ako ti se slabi bateriite na daljinskoto kazi moze i toa da ti zameni ne samo listata.Koga ke ides na Google i napises m3u to smart TV konvertor, ima 655 strani.
Pance, ako ne pomagas barem ne palamudi. So se mesas vo drugi muabeti. @international go imat iskluceno iboxot pa mora da naovoj nacin da komunicram, Inace vo Ott pleer se citaat site m3u, m3u8 listi i ne treba nikakvo konvertiranje , samo ovaa sto mi ja pusti ne se cita.Listata e so EXTVLCOPT i mislam zatoa ne se cita

Член од
24 мај 2016
Мислења
340
Поени од реакции
691
Pance, ako ne pomagas barem ne palamudi. So se mesas vo drugi muabeti. @international go imat iskluceno iboxot pa mora da naovoj nacin da komunicram, Inace vo Ott pleer se citaat site m3u, m3u8 listi i ne treba nikakvo konvertiranje , samo ovaa sto mi ja pusti ne se cita.Listata e so EXTVLCOPT i mislam zatoa ne se cita
Nece ni kod mene Smart ucitati EXTVLCOPT liste a i liste sa MAC adresama.

Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
Vama u kuci, mora da je veselo, ako su vam to televizori iz dnevnih soba ?! :D
jeste :), ali koristim ottpleer kad sam sam uvece da na miru pogledam neki film na HBO ili druge filmske kanale ili liga sampiona. Pretozno za to koristim IPTV i ja pravi dodatak na moju kablovsku koja daje samo tv1000 i cinemania

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
jeste :), ali koristim ottpleer kad sam sam uvece da na miru pogledam neki film na HBO ili druge filmske kanale ili liga sampiona. Pretozno za to koristim IPTV i ja pravi dodatak na moju kablovsku koja daje samo tv1000 i cinemania
evo sad ja probao da sa tim neradi u Ott player medjutim radi na smartiptv player sa i bez #EXTVLCOPT

ali na ottplayer pise unknown stream link kad sam probao tako

Izbaci to sto to je ako je ovako
#EXTVLCOPT:http-user-agent=Mozilla/5.0 ............
izbaci to i radice ti u OTT Playeru

Kajgana Shop

На врв Bottom