- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Формикариум....Мравкоградшто е ова, подобјасни?
You Must Order Ants to inhabit habitat
лол
Интересно, само греота мравките..Инаку ја не верувам во инстинкт..Верувам дека е свест.Формикариум....Мравкоград
Не бе многу е јако,за на биро си го ставаш....со ставаш мравки у него ....и кулираш.
Еве една шо снимала како мравките се борат да ослободат заглавени мравки.....кој инстинкт у пм.
мравките од почетоков на клипот,на крајот ќе бидат ослободени
Зошто бе,у reviews имаше по 6-7 месеца шо ги чувале....после ќе чекаш нова сезона.Интересно, само греота мравките..Инаку ја не верувам во инстинкт..Верувам дека е свест.
Иначе, шо после 2-3 месеци коа ќе умрат мравките? само како украс останува?
Зошто бе,у reviews имаше по 6-7 месеца шо ги чувале....после ќе чекаш нова сезона.
Едино да копнеш негде да можеш и матицата да ја извадиш,и да ја стаиш тука...е тоа ќе биде врв.![]()
Ant farm! Because fish aquarium is too mainstream!Ant Farm во план сум да си купам![]()
овие три години имам стотици глупости купено, само clutter ми прат по дома мислам се шо ке ти текни да најдиш за долар1.А извини што им фали на производите?
2.А ти што мислиш овие од кај се ако не од кина?
3. А овие како демек што се од долар-два се скапи?
Наместо да споделеше некој линк ти споделуваш непотребни постови. Nigga please
Па за 2-3 од овие да ти кажам кефој сум! Bite me I am a manchildовие три години имам стотици глупости купено, само clutter ми прат по дома мислам се шо ке ти текни да најдиш за долар
за палење оган
свеќа во чаша на батерии
против комарци и глувци
за детектирање скриени микрофони и камери
за чување ситници
ласер
читач на сите врсти сд картици
свирка за велосипед
наочари за да гледаш кој има зад тебе, ретко ги користам овие ме болат очите ако гледам зад мене подолго време
сеа кефој си
![]()
На крај и пријатели ке испаднеме, ке те барам на мобилен да ми даваш идеи за нови производиеве ти уште некое од моите глупости
фосфорни стапчиња за гардероб
шок пенкало
мал новчаник
аларм
светло за тркало на велосипед, автомобил, мотор
светло 2
лажна камера, се движи доколку помини некој
мини трска
бежичен аларм, за врата, прозорец
летрик за нуркање
футрола за апарат за под вода
аларм за велосипед
многу моќен летрик
види точно е дека добар дел од работиве најверојатно нема да ги користиш често, но некои од нив можат да ти заштедат пари ( пример она што е за одбивање инсекти и штетници наместо пари за дератизација...), некои можат да ти прераснат во интересно хоби (алатката за гравирање) а некои едноставно се интересни и ти прават кеф (некој приврзок и сл.)штом ти така велиш
јас само трупам дома работи што не ги користам, бадијала фрлени пари се, освен ако сакаш да отвораш џиџимиџарница
Gleam na ebay 38 dolari e istovo usb.. Siguren e sajtov za kupuvanje?едит- уште подобра зделка http://www.aliexpress.com/item/Good-for-Retail-64GB-64GB-Blue-rectangle-USB-3-0-Flash-Pen-Drive-Disk-Stick-Pendrives/1093443723.html усб 3.0 со 64 гига меморија за 700 денари