TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Незнам што ми текна па да го чекнам шо прави нашиот Ferrari махер Ефто па налетав на неколку интересни парчиња кои морам да ги споделам со вас драги мои....
Дали имате информација колку земјоделци во Р.Македонија сурфаат?
За сите трактористи!
Ако на некој му е познато нешто од објавеното на Линков нека пише...ми требаат и вашите емоции во врска со ова.... Обавезно да му „влезете“ на Горан Андреев
И внимателно!
Забрането е било какво копирање и прикажуванје на тексотви и слики од веб страницата и сите подстраници во неа без писмено одобрение од тука! или од сопствениците на самите подстраници. Одговорноста за прикажаните материјали во подстраниците ја сносат самите трактористи!!!!
Дали имате информација колку земјоделци во Р.Македонија сурфаат?
За сите трактористи!
Ако на некој му е познато нешто од објавеното на Линков нека пише...ми требаат и вашите емоции во врска со ова.... Обавезно да му „влезете“ на Горан Андреев
И внимателно!
Забрането е било какво копирање и прикажуванје на тексотви и слики од веб страницата и сите подстраници во неа без писмено одобрение од тука! или од сопствениците на самите подстраници. Одговорноста за прикажаните материјали во подстраниците ја сносат самите трактористи!!!!