Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
па цело време за тоа зборуваме... како што...
можеби кај тебе не игра улога ама кај поголемиот процент машки игра голема улога и тоа е всушност и темава:helou:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@JOVAN
-ako nesto vo mojot karakter,mi stoi na patot kon mojata sreka,jas gledam da se oslobodam od toa,ili barem go ignoriram,ili drzam pod kontrola.bez razlika dali se raboti za ego,mrzlivost,nedostatok na hrabrost i slicno.

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
проспонзорушко размислување...
не барав спонзоруши да пишат... туку нормални машки...
позз4е кис4е :back:
Абе шо замараш со то „проспонзорушко мислење“, ако ти отфрлиш женска само затоа што е побогата од тебе ој уби се. Ако е уба и богата и ти е женска цар си, зато шо ем ќејфот си го тераш ем пари си имаш без прст да мрдниш. Во случај да е богата и да не ја сакам пак одам со нејзе, а пак ако ја сакам уште поубо

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе шо замараш со то „проспонзорушко мислење“, ако ти отфрлиш женска само затоа што е побогата од тебе ој уби се. Ако е уба и богата и ти е женска цар си, зато шо ем ќејфот си го тераш ем пари си имаш без прст да мрдниш. Во случај да е богата и да не ја сакам пак одам со нејзе, а пак ако ја сакам уште поубо
е то болдираното ако не е спонзорушко размислување незнам шо е...
то ти брат дефиниција за спонзоруш(а) :helou:

инаку не е то темата да отфрлам женска само затоа што е побогата од мене и после да одам да се убијам :pipi:

темата како и што претходно 8786786 пати спомнав е за тоа дали би пробал да направиш нешто за да ја „напрајш“ женска знаејќи дека е многу побогата од тебе.

а ти ако имаш побогата женска шо си ја сакаш и шо ти купвит поршеа... :aplauz:

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Па ако ми е убава ќе пробам и финито. Ак сакаш речи дек сум спонзоруш, ама ако ти не пробаш си дебил

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Па ако ми е убава ќе пробам и финито. Ак сакаш речи дек сум спонзоруш, ама ако ти не пробаш си дебил
ок. значи ќе пробаш, тоа е финтава со темава, значи не ти пречи тоа и ќе пробаш...
јас нигде не реков дека нема да пробам но не во секој случај и не по секоја цена... знам колку можам да си ги пуштам нозете, знам колкава ми е чергата

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Јас ни најмалку не сум богата, ама кога би запознала дечко од кого сум подобро ситуирана, не би се двоумела ни најмалку за тоа дали да бидам со него, ако се останато е ок. Финансиската состојба е последната работа која ми е важна кај човек и последниот критериум кој го барам кај партнер.

Мислам дека и генерално денес не живееме во некое претерано класно општество со видлива и голема разлика помеѓу слоевите, така што се надевам дека повеќето од младинава размислуваат слично на мене и не обрнуваат многу внимание на вредностите во џебот наспроти оние во душата.

Ова може звучеше ко глумење лудило, ама мене стварно ми се одвратни парајлии што прекипуваат од површност и снобизам и ги вреднуваат луѓето врз основа на некои променливи и материјални критериуми.

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Точно дека девојките у денешно време гледаат повеке кеш меѓутоа има и такви кои не им е битен кешот. Знам самата по себе имав дечко кој беше материјално многу по слаб од мене а ја сум каде каде помоќна во однос на кешот меѓутоа мене тоа никогаш не ми пречело, ама сепак постојат девојки шо не им е битен кешот само треба да ги погодиш :smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@JOVAN
-ne mi e jasno sto ima vrska dali nekoj ke trgne po nekoja bogata zatoa sto ja saka ili zatoa sto e bogata,FAKT E DEKA KE TRGNE I NEMA DA SE DVOUMI(a vo temata za toa se raboti),i sto ti e poentata so toa dali nekoj e sponzorus ili ne,kakva vrska ima toa so temata sto ja otvori?i zasto ne im repliciras na devojkkite koi begaat od temata.t.e.koi zborat za sponzorusite?koga znaes deka temata ne e SPONZORUSITE?

Точно дека девојките у денешно време гледаат повеке кеш меѓутоа има и такви кои не им е битен кешот. Знам самата по себе имав дечко кој беше материјално многу по слаб од мене а ја сум каде каде помоќна во однос на кешот меѓутоа мене тоа никогаш не ми пречело, ама сепак постојат девојки шо не им е битен кешот само треба да ги погодиш :smir:
a be koj gi prasa devojkite dali gledaat kes ili ne,temata e dali koga maskite ke vidat kes,ubavina i se po red,sto ke napravat,a ne za zenskite sto gledaat.vo edno samo sum siguren,SEKOJ bez razlika masko ili zensko gleda kes gore-dole vo ista merka vo ova denesno vreme.razlikata e vo toa deka mazite poretko se resavaat da bidat necij nakit,i poveke se stremat kon LICEN USPEH,a ne da bidat paraziti,kako poveketo zenski,na koi najgolema ambicija vo zivotot im e da bidat necij nakit,parazit i sl.namesto da se stremat kon LICEN USPEH.ama ne e toa temata.

Z

ZeroStyle

Гостин
Само спонзоруша може да размислува така. Односно да и се важни парите.

No thanks. :back:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
e zasto NE?pa ako ne ti se vazni parite,zasto togas bi ti smetalo ako devojkata ima poveke pari od tebe?

Z

ZeroStyle

Гостин
e zasto NE?pa ako ne ti se vazni parite,zasto togas bi ti smetalo ako devojkata ima poveke pari od tebe?
Погрешно ме сфати, може и лошо се изразив. Зборот ми беше, ако на некоја цура и се поважни парите од мене, тогаш не сакам да сум со неа. А ако она има повеќе од мене, а тоа неа не и смета. Тогаш мене ми е сосема ок. :pipi:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
@JOVAN
-ne mi e jasno sto ima vrska dali nekoj ke trgne po nekoja bogata zatoa sto ja saka ili zatoa sto e bogata,FAKT E DEKA KE TRGNE I NEMA DA SE DVOUMI(a vo temata za toa se raboti),i sto ti e poentata so toa dali nekoj e sponzorus ili ne,kakva vrska ima toa so temata sto ja otvori?i zasto ne im repliciras na devojkkite koi begaat od temata.t.e.koi zborat za sponzorusite?koga znaes deka temata ne e SPONZORUSITE?

a be koj gi prasa devojkite dali gledaat kes ili ne,temata e dali koga maskite ke vidat kes,ubavina i se po red,sto ke napravat,a ne za zenskite sto gledaat.vo edno samo sum siguren,SEKOJ bez razlika masko ili zensko gleda kes gore-dole vo ista merka vo ova denesno vreme.razlikata e vo toa deka mazite poretko se resavaat da bidat necij nakit,i poveke se stremat kon LICEN USPEH,a ne da bidat paraziti,kako poveketo zenski,na koi najgolema ambicija vo zivotot im e da bidat necij nakit,parazit i sl.namesto da se stremat kon LICEN USPEH.ama ne e toa temata.
Gore pishuva deka temata e nameneta za mashki rod megutoa moze i zenskite da si dadat svoe mislenje taka shto..

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Jovan: parite i toa kako igraat uloga vrz mashkate psiha. Ne zavleguvam tuka koj go nametnuva kako problem, no VO PROSEK, edna zhena nema dolgorochno da te ceni ako ne si finansiski jak.

Odgovorot e - da, parite vlijaat i na povekjeto mazhi (ne na site, no na golem del) im se prechka da brkaat nekoja devojka/zhena, kako i za da uspeat edna vrska da materijaliziraat kako shto treba. Patem, istiot problem se javuva i kaj ozheneti mazhi.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Jovan: parite i toa kako igraat uloga vrz mashkate psiha. Ne zavleguvam tuka koj go nametnuva kako problem, no VO PROSEK, edna zhena nema dolgorochno da te ceni ako ne si finansiski jak.

Odgovorot e - da, parite vlijaat i na povekjeto mazhi (ne na site, no na golem del) im se prechka da brkaat nekoja devojka/zhena, kako i za da uspeat edna vrska da materijaliziraat kako shto treba. Patem, istiot problem se javuva i kaj ozheneti mazhi.
влијаат врз однесувањето на мажите, а не влијаат врз односот маж-жена :helou::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom