Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@PSYtisfaction
-mnogu raboti se izmeneti od pamtivek do sega,i ne i e dodadena na zenata uste rabota ,tuku i e olesnata rabotata.i nieden maz ne bi imal problem so toa ako zena mu zarabotuva poveke,osven ako ona ne mu nabiva kompleks na pomala vrednost poradi istototo.zaboravi kako bilo od pamtivek,denes vladee polova ramnopravnost,koja ne im dava na zenite samo prava i privilegii tuku i obvrski(isto i na mazite),taka da ne mi e jasno zasto nekoj bi se osekal nesposoben,zatoa sto zena mu e pobogata od nego,zasto ne bi bil gord poradi toj fakt?ova e za tie koi navistina ziveat vo 21 vek.ako jas sum sposoben mnogu,a zena mi e uste posposobna od mene,toa e samo plus za mene,kako semejstvo odime nagore,a ako jas sum sposoben a zena mi e ponesposobna od mene,kako semejstvo odime nadole.zasto bi mi precelo moeto semejstvo da odi nagore?nelisekoj go saka najdobroto za svoeto semejstvo?a semejstvoto ne go socinuvam samo jas,i moite licni osobini,frustracii i sl.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Видете...
она има пари многу...ја имам лада самара стара 18 години...и пушам родео меко...
АМА...има нешто зашто е она со мене...ми вика....немаш ништо ама сепак го имаш Шмекот...:smir:...

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
аха, а коа ке снема она и ако снема ке вика

коа сиромаштијата тропа на врата, љубовта бега низ прозорецот

:pos2::pos2::pos2:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
зашто таа да не ти плати кафе некогаш?? Во мојот случај јас сум студент, дечко ми работи.. а и покрај тоа неговите родители можат да си дозволат повеке луксузи од моите.. па секогаш сме еднакви.. колку му имам платено јас него толку и он мене.. се има случено ситуација да сака да купи нешто и во моментот да нема во него и јас студентот кој живее на џепарац да се понудам да го купам и да му го поклнонам пошто ете во моментот можам и имам.. Исто би се понашала и ако имам значително повеке од дечко ми и го знам тоа.. плус, на таква девојка не и е потребен некој кој ке и ги плака пијачките туку некој кој ке ја сака и почитува.. така што финансиската состојба баш нема врска... многу повеке пари ке ти требаат за некоја лепотица која искача со 100 денари во неа и очекува да платиш се што ке види пред себе

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
zenive se rabotat ne oti se popametni od nas muzite nego oni si znaat kako im e, ama posto se rabotat nesto a za mazi nema rabota, i se praat vazni, prostotilak!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
зашто таа да не ти плати кафе некогаш?? Во мојот случај јас сум студент, дечко ми работи.. а и покрај тоа неговите родители можат да си дозволат повеке луксузи од моите.. па секогаш сме еднакви.. колку му имам платено јас него толку и он мене.. се има случено ситуација да сака да купи нешто и во моментот да нема во него и јас студентот кој живее на џепарац да се понудам да го купам и да му го поклнонам пошто ете во моментот можам и имам.. Исто би се понашала и ако имам значително повеке од дечко ми и го знам тоа.. плус, на таква девојка не и е потребен некој кој ке и ги плака пијачките туку некој кој ке ја сака и почитува.. така што финансиската состојба баш нема врска... многу повеке пари ке ти требаат за некоја лепотица која искача со 100 денари во неа и очекува да платиш се што ке види пред себе
ubavo kazano,i navistina pogolem problem ke ima nekoj koga bi bil vo vrska so nekoja iskompleksirana samoproglasena lepotica koja sto misli deka svetot se vrti okolu nea,odkolku vo vrska so devojka koja imala i ima se sto moze da se kupi so pari,i koja e veke izziveana,za razlika od samoproglasenite lepotici.

Член од
7 јули 2008
Мислења
131
Поени од реакции
4
Има повеќе пари од мене, не сум достоен...
Па одма ја менувам бре.
Знаејќи какво е денешното гледање за парите, никогаш не би одел со побогата од мене. Би се чуствувал како предмет купен за пари а не како МАЖ

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ma site sme po parite site gledame ne tie "kniski"

Член од
20 јуни 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
Темава е првенствено наменета за машки ама може и женски да учествуваат...

Значи ситуација, ти се свиѓа некое девојче, сакаш да имаш нешто со неа, ама те спречува да „тргнеш во поход“ тоа што таа (поточно нејзиното семејство) е значително побогата од тебе.

Бидејќи нели, машките треба да се џентлмени... а за да си џентлмен треба и кешарица...

Значи дали ве спречило некогаш ова или пак сметате дека она што го поседувате како „Јас“ е посилно од сите пари на светов и дека ако ве сака треба да ве сака таков каков што сте па макар и да треба таа да ви плаќа кафе...

Може и за женските ама не ми е некако соодветно таква ситуација...
Се согласувам со тебе другар, ама работата е што денес 90% од жените се способни да си најдат некој што ем ќе го сакаат, ем ке има пари...
Можеби она ќе ме сака мене, ама зошто да ми плаќа кафе, кога може да си најде некој што ем ќе и плати кафе, а и нешто јаче, ако треба, ем ќе си го сака исто (а може и јаче) колку што ќе ме сака и мене...????????????????
ДЕНЕС НЕМА ЉУБОВ!!!:nenene: t.e.Можеби има, ама не е како некогаш...:toe:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
значи ако типката ми се свига јас ке и пријдам ама никогаш со „што ке се напиеш од мене“
никогаш не сум пробал да освојам некоја со расфрлање (можеби затоа што немам многу за расфрлање) ама мое мислење е дека ако знаеш како да пристапиш, не би требало парите да играат улога (барем кај девојчињата шо имаат две чисти од животот) е сега ако се погоди празноглава немам потреба да се пуштам на таква, само ке и кажам дека во мене носев 2000 евра ама пред да влезам во кафичот некој ме ограбил само што не сум пријавил во полиција оти тоа за мене не се пари и она ке поверува и ке ме части и пак ке ја врзам:vozbud:
вива лос спамерос

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@VLAT4E_NL_WOW
-aj kazi zasto mislis deka maskite ne se sposobni da go napravat toa nesto,za sto (spored tvoeto kazuvanje)se sposobni 90% od zenskite?objasni zasto koga devojka moze da si najde decko koj ke go saka i ke i plaka kafe i ke ima pari,zasto i nekoj decko ne moze da go napravi istoto?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Материјалното богатство е нула во спредба со она што го носиме во нас, но само во случај кога типката е стварно онака зацапана по типот...
Али у денешно време скоро сите look for a guy with money....
Суров свет шо да прајш...
Како и да е....the right one for you doesn't want money...SHE WANTS YOU and that what is inside you

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Материјалното богатство е нула во спредба со она што го носиме во нас, но само во случај кога типката е стварно онака зацапана по типот...
Али у денешно време скоро сите look for a guy with money....
Суров свет шо да прајш...
Како и да е....the right one for you doesn't want money...SHE WANTS YOU and that what is inside you
-a zasto ne e togas i look for a woman with money...?neli e surov svet,pa ne se site pari kaj mazite.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
-a zasto ne e togas i look for a woman with money...?neli e surov svet,pa ne se site pari kaj mazite.
па погоре некој имаше дека ова е повеќе машка тема...али да секако важи и обратното...сепак зборев у склоп на темата...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
па погоре некој имаше дека ова е повеќе машка тема...али да секако важи и обратното...сепак зборев у склоп на темата...
pa dobro,ama vo temava se raboti bas za normalen decko so bogata devojka.

Kajgana Shop

На врв Bottom