N
Nessa Alcarin
Гостин
Тоа може тебе ти пречи, или ај да кажеме на 50% од мажите, на останатите 50% не им смета тоа. Не можеш да тврдиш дека сите мажи се однесуваат како тебе.Тоа е како ти замислуваш дека се одвива духовниот живот ма мажите, и како ти сакаш мажите да бидат, гонета од сопствениот сексуален нагон и желбата да не бидеш осудувана заради твојот сексуален живот.
Но многу далеку е тоа од вистината.
"Смирувањето на нервозата", на мажите многу повеќе им смета отколку жената да имала некоја голема љубов. Всушност, жените и вака и онака се неспособни за длабоки емоции, она што тие имаат да го дадат е телото. Ако го давале пречесто, изгубило на вредност. Никој не сака работи до кои лесно се доаѓа.
И верувај мене ама ич не ми е гајле дали ќе бидам осудувана или не, за мојот сексуален нагон и желба, така да не се однесувам и размислувам водена од тоа. Едноставно апсурдно ми е да се замараш за сексуалното искуство на твојата партнерка, само затоа што ти ја гледаш како трофејче со кое треба да се фалиш. Значи тебе би ти сметало да бидеш со било која партнерка ако не си и прв (екстремен случај), а да не зборуваме ако малце експериментирала во сексот со претходните партнери (тогаш Big no, no..) Муабетот, барам девојки со до 2 поранешни партнери, кои имале само мисионерска поза.
Јас знам и тврдам, дека човек без секс е по исфрустриран, нервозен и психички нестабилен, отколку останатите кои го добиваат барем еднаш во месецот. Затоа сексуалното минато на партнерот никогаш не ме интересирало, и онака во кревет сам ќе се покаже колку имал претходно.