Имате ли MP3-плеер/iPod/дискмен и сл. и каков е?

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Sony Ericsson W700i (walkman) мобилен телефон.
Супер прием на радио, прекрасни noise canselation слушалки, мала Duo Pro (256мб) картица што мора да ја сменам пошо не собира многу емпетројки.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Имам мп4 плеер.Не знам која марка е, некоја кинеска е.Добар е ми се допаѓа.Има 2 ГБ меморија, поддржува .ави формат видеа,слики,мп3/4 има радио, игри, диктафон.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Имав до пред некое време Beatbox 1GB откажа послушност по година ипол користење. Сега му се мислам еден Сони или Самсунг да земам.

I

Ivan_FBI

Гостин
И мене телефонот ми служи како мп3 плеер, имам СЕ К750 со 1 гига картица и оние слушалкине од валкман серијата на сони ериксон што се, и топ е немам потреба од мп3 плеер. =)

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Imam mp4 apacer Au824 plavo-srebrena boja ultra tenok i odlicen na izgled...
Performansi:
- Audio (mp3 i wma)
- Video (mp4,mtv)
- Pictures (jpg...)
- E-book (txt)
- Fm (+ fm recording)
- Voice recording

Kapacitet : 2gb

Zadovolen sum i od baterijata trae najmalce 5casa aktivno slusanje , a se polni za ne cel saat preku kompjuter ili direkno vo steker

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Телефон Nokia 5800 Xpress Music
iPod Shuffle
iPod Nano
и некаде по дома имам затуцано еден стар mp3 player

T

The Blob

Гостин
Нокиа 6230i со 1 гига картица. Душата извадена. И на радиото и на мп3ките. Веќе 4 години Оф нема речено,и преку хендсфри, и преку внатрешниот звучник. До лани ми играше улога на музички систем додека бев некаде одмор :) Додуша во последно време послабо го користам, освен за повици. Послабо пешачам, а тогаш најмногу го користев како музички плеер.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Sony Ericsson G900, и едно Мп3-че QUART (1Gb. меморија и + слоот за мем. картица)

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Имам еден кинески no-name плеер со 8GB меморија плус слот за SDHC картица и 2.8 инчен тач дисплеј. Одлично си ја врши работата за која е наменет, најдобро потрошени $47 ever.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
шитни ми некој од овие шо ќе ти 2? :vozbud:
инаку иам мп3 apacer 1gb
Хахах нееее не ги продавам, со шафлот возам ролери, а наното ми е поклон од сестра ми уште одма кога излезе (неколку месеци пред да го донесат кај нас) така да тој не го продавам + го користам кога патувам и слично :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Хахах нееее не ги продавам, со шафлот возам ролери, а наното ми е поклон од сестра ми уште одма кога излезе (неколку месеци пред да го донесат кај нас) така да тој не го продавам + го користам кога патувам и слично :)
аа штом е така тогаш нема проблем...дека сестра ти,да беше од брат ти поклон можда ќе се погодевме хехе (шала) :smir:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
аа штом е така тогаш нема проблем...дека сестра ти,да беше од брат ти поклон можда ќе се погодевме хехе (шала) :smir:
Еее сега и брат уште да имам... Многу сакаш ти : )))

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
iPod touch 8 gb memorija so internet i ednostavno go obozavam:back::smir::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom