Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Си имам женска и у живот ми се нема десено толку да сакам...:)

• ChocohoLic •

~Life Is Unpredictable~
Член од
10 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
Имам дечко и најмногу го сакам :pipi: Зашто? Хмм.. зашто знам дека секогаш кога ми треба помош/совет можам да го замарам :)...не ми е срам на било која тема да зборам со него...покрај дечко ми е и како најдобар другар и секогаш кога сме заедно ме прави најсрекна :back:

Член од
3 декември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
imam decko veke 2 godini,i mnogu go sakam zaso sekad e tuka za mene,bar dosega,i mozam da mu se doveram kako na drugar.me nervira na momenti ama toa e zivot :D:salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
I kissed a girl and I like it, и затоа сме заедно 4.4 години :smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ја само да ви кажам едно... Најбитно е да се најадете само... ја до сеа јадев и супер ми беше... шо има везе ова со топиков? нишооо... ама ја ке ви кажам шо има везе... ако не сте најадени ни за женска нема сила да имате... како ке ебете ако сте гладни... а за да ја ебете треба да имате женска (или секс френдица) а шо беше топиков?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Имам сопруга...ама моментално не е дома...излезе негде не е дома...кујзнае кај се шмека сеа и со кого....којзнае у кој кревет ќе заглави вечерва...
Ха...мисли дека ја наивен сум...И јас си шмекам на Кајгана бе шо...:)...топ ми е:)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Имам дечко и најмногу го сакам :pipi: Зашто? Хмм.. зашто знам дека секогаш кога ми треба помош/совет можам да го замарам :)...не ми е срам на било која тема да зборам со него...покрај дечко ми е и како најдобар другар и секогаш кога сме заедно ме прави најсрекна :back:
Тоа е најбитно :) И плус самиот блајнд (ако збориш за него) се пофали дека многу бил досаден у врска така да и да му досаѓаш нема да ти замери :)

Имам сопруга...ама моментално не е дома...излезе негде не е дома...кујзнае кај се шмека сеа и со кого....којзнае у кој кревет ќе заглави вечерва...
Ха...мисли дека ја наивен сум...И јас си шмекам на Кајгана бе шо...:)...топ ми е:)
абе џабе шмекаш на кајгана ако она се работа со други бе :tapp:

Леле да начекам некоја моја (у тој момент шо е моја) со некој у кревет мамата на двајцата... хеблата или дигл летаат!

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Имав девојка...
ама имав...
сега немам и се чудам како може да биде судбинава толку заебана...
ама и нашава држава е по малце крива што неможевме да опстоиме подолго време...:tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
IMAAAAAM
sega za nova godina praaam 3 god
ubav den za jubilej
hahahha:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
3 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
имам девојка,најубаво ми е,си ја сакам највеќе!!!!!!едноставно љубов...

Kajgana Shop

На врв Bottom