Имам/е право да знаеме

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Леле го пријавил мислењето пошто не смеело политика. :place::place:
Одечки човек билборд чиј акаунт на Кајгана има една единствена функција пријавува мислење заради политичка содржина. Ова мора да е помеѓу топ 5 дефиниции за иронија.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Душо напатена, половина од постовите кои ги имаш напишано ти се стриктно политички, сега ти смета политиката. Еве, сигурен сум дека администрацијата на форумот отелотворена во @Raziel во моментов ќе ти дозволи уште два три политички постови каде што ти ќе објасниш зошто Груевски избега од народот и јавноста, и дали тебе како негов гласач те интересира шти тој всушност одговорил таму.
Не е точно. Политиката воопшто не ми смета ама е забранета на форумов. А администрацијата на форумот ако дозволува политика нема што селективно да дозволува за јас да објаснувам некои фарси како анкетни комисии. Или е дозволена политика или не е дозволена. исто ко сега да отворам тема за Зоран Заев и да речам океј нема политика ама дај за него само да коментираме. Додека не се сменат правилата на Кајгана треба да се придржуваме до нив.
P.S. Мислењето на госпон злаки поранешниот вмровец од 1893 е пријавено, сеуште чекам одговор.[DOUBLEPOST=1450180737][/DOUBLEPOST]
Одечки човек билборд чиј акаунт на Кајгана има една единствена функција пријавува мислење заради политичка содржина. Ова мора да е помеѓу топ 5 дефиниции за иронија.
Сега почнуваш со лични навреди. Ај види дали ова ти се допаѓа - човек кој лебот го вади од кладење се поставува себеси како морален репер за другите и лепи етикети.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.198
Сега почнуваш со лични навреди. Ај види дали ова ти се допаѓа - човек кој лебот го вади од кладење се поставува себеси како морален репер за другите и лепи етикети.
Море шутрак, не човек што си го вади лебот со кладење, курва што со го вади лебот со пушење има поголем морален дигнитет од тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom