- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
okИли преведено: „Со народни пари се финансираат прошетки на партиски војничиња“
okИли преведено: „Со народни пари се финансираат прошетки на партиски војничиња“
Кажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.Ќути, ептен денеска, уште ова и ќе си го заокружам денот во календар![]()
хахаха не го закопувај вака бе ке го збуниш човекотКажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.![]()
Имам една плава, али сеа моите ми кажаа дека тоа здравствена книшка билаКажи дека имаш книшка, не врти дека денот ти е среќен.![]()
Па омаловажуваш и етикираш одредени членови...Кај има проблем?
Со таа здравје на друго првенство ќе одиш, ако се променат работите.Имам една плава, али сеа моите ми кажаа дека тоа здравствена книшка била![]()
Со таа само со здравје со оди, затоа се вика здравствена?Со таа здравје на друго првенство ќе одиш, ако се променат работите.![]()
Зависи колку ти ја испишале.Со таа само со здравје со оди, затоа се вика здравствена?![]()
Ај убаво прочитај ги од почеток сите постови, па после дојди со истово обвинување за "етикетирање" и "омаловажување". Притоа посебно внимание обрати на разговорот кој е воден, за да не ти се случува другпат да рипаш безврска. Поздрав!Па омаловажуваш и етикираш одредени членови...
демек те извлекоа?Ми се одмили идењето со ова блаботење на кој и да е во студиото...
Има некој друг освен мене што го извлекоа?![]()