B
Black Guard
Гостин
Колку си сигурен дека во анархија нема да има бандити посебно ДетроитНајголем дел од нив не би ни дошле во ситуација да им треба понижувачка цркавица in the first place.
Колку си сигурен дека во анархија нема да има бандити посебно ДетроитНајголем дел од нив не би ни дошле во ситуација да им треба понижувачка цркавица in the first place.
Затоа што анархијата е способноста на секој човек сам да се стави во ред по сопствен морален код.Колку си сигурен дека во анархија нема да има бандити посебно Детроит
Ако те бива, ќе можеш.Зарем нема да почнат да се групираат,најверојатно нема да живееме како животни-што без таа невидлива рака на смит(психолошко влијание)....кој ќе деминира,кој ќе оди подземја во рудник-ако нема плата.
Ќе можам ли да бидам доктор???
Ја една година работев на црно у Немачка као илегалец. Лепев тапети на Универзитетот у Хајделберг.Сите сме помалку илегалисти.
Јас на пример, немам купено оригинален софтвер in ages...
Илегалец = илегалист.Ја една година работев на црно у Немачка као илегалец. Лепев тапети на Универзитетот у Хајделберг.
Така де. Ако работиш у пиљара си пиљарист, ако илегално престојуваш и работиш у некоја држава си илегалист. Јасно као ден.Илегалец = илегалист.
На форумов многу нови работи се учат.
Ja plukam kade stignam (seljak), a vcera pominav na crveno. Al Kapone voda da mi nosi...Ја една година работев на црно у Немачка као илегалец. Лепев тапети на Универзитетот у Хајделберг.
Ја еднаш несакајќи катапултирав мрсул директно у еден некролог закачен на бандера. Јебига немав марамче. А безвезе беше пошо бев баш уфирцан у одело и кравата. Една фина жена само ме погледна и разочарано одмавна со главата. Тоа беше пресвртница за мене -- во тој момент решив да ставам точка на илегализмот у мојот живот.Ja plukam kade stignam (seljak), a vcera pominav na crveno. Al Kapone voda da mi nosi...
И кој го докажал тоа,кога било,колку време,каде???Затоа што анархијата е способноста на секој човек сам да се стави во ред по сопствен морален код.
Ма немој сега и скафандер ќе ставиш како жена космонаут,и марксизнот го имА НА КНИГИ ПА НЕ ФУНКЦИОНИРА.Ако те бива, ќе можеш.
Јас сум по рудата, јас ќе бидам рударка!
Начинот е смислен, го има во милиони книги, потребна ни е свест!
Те јаде вистината, а?Ма немој сега и скафандер ќе ставиш како жена космонаут,и марксизнот го имА НА КНИГИ ПА НЕ ФУНКЦИОНИРА.