Изјавата на Кристин Лагард ги поремети гејците

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
(па нивниот градоначалник на Солун е македонец по потекло, ај тоа објасни ми го ??? )
што везе има тоа?
а што е С. Станишев ,кој впрочем беше премиер на Бугарија? или овој http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1111183831&id=9&prilog=0&setIzdanie=22419 а не овој градоначалник;)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Г'рците са против Лагард".:pos:
медиите в Г'рција гр'мнаха от скандал, разразил се в резултат на изказване на директор'т на МВФ Кристин Лагард.

што сакаат уште ? - да ги толерираат до бескрај?!
изгледа им скурчи од гејциве - лека полека ќе ги дамлосаат
Ке цитирам нашиот министар за финансии: Грција плаче како разглезено дете за бонбони.Плачат гласно за се повеќе и повеќе бонбони

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Со оглед на тоа што пред некоја недела слушнав дека ММФ бара заем поради недостаток на пари ми стана јасно дека Грција со себе ќе ги повлече сите. Па јебеш ме, колку ли само МИЛИЈАРДИ им дадоа на јужниве и никако да ги извлечат од кризата...Не дека се мразиме со нив и што ни прават проблем за милион работи, ама мислам дека најпаметно на ЕУ и на сите други ќе им биде да дигнат раце од јужниве и ни денар повеќе да не им дадат. Па која е бе потребата да даваш огромни суми на пари на држава која е западната во толку длабока криза што не верувам дека во наредните 100 години ќе можат да се извлечат од неа, а згора на се може и тебе да те повлече?

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Да ама децата од Африка нема да им ги вратат кредитите со камата на ММФ...А Гејците сакаат неќат мораат да ги враќаат со камата...ТАКА ДА ПАК ГЕЈЦИТЕ КЕ ДОБИЈАТ ПОМОШ, А ДЕЦАТА ОД АФРИКА НЕМА!!!!!ЗА ЖАЛ!

Kajgana Shop

На врв Bottom