Изложба на олдтајмери 08.09.2012 Кавадарци

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
ИЗЛОЖБА НА ОЛДТАЈМЕРИ 08 СЕПТЕМВРИ КАВАДАРЦИ

Во склоп на традиционалниот Тиквешки Гроздобер на 08.09.2012 (сабота) во периодот од 10 до 14 часот, во центарот на Кавадарци ќе се одржи изложба на олдтајмери. Пријавување на учество на 070-239-423 или kavadarci2012@yahoo.com. Деталите околу програмата наскоро!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кој сака да се дружиме, бујрум. Со Jeep таму ќе бидиме :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.347
Се надевам дека ќе бидам таму!
Пивце, ова она... хехехехехехе...

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Само уште и авто трките да ги направеа ко лани во кавадарци а не во крушево :facepalm:. Иначе радо би ве дружел ама се поклапаат датите.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Ден после изложбата можам да кажам дека беше успешна гледано од страна на организирање но и од посетеноста - како од учесници така и од огромниот број на посетители. Сакам да им се заблагодарам на сите учесници кои денот вчера решија да го поминат во дружење во Кавадарци, а ги имаше од Скопје, Битола, Неготино, Струмица, Кочани, Македонска Каменица, Велес... Сметам дека должам фотки па еве седумдесетина мои слики кои некако во таа гужва ги направив, се надевам дека некој од членовите тука, а кои беа присутни вчера, имаат подобри слики или нешто што сум пропуштил.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.347
Jeep, знаеш колку ми е мака што неможев да дојдам.
Но, мило ми е што работата поминала во најдобар можен ред и посебно ми е драго што успеа (знаеш...муабетите што ги правевме).
Има интересни примероци, а имало и меури хехехе...
Супер.
Се надевам дека ова ќе стане традиционално, па ќе се гледаме во годините што следат.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За тие шо не ми се пријатели на FB:
Од Битола тргнавме 5 коли: Мерцедесот (јас), Опел Рекорд (бел), Опел Рекорд (темно црвена со бел покрив), Опел Олимпија (црвена), Фиат 1400 (жолт)

Да ви доловам момент, шо глеам од позади....

Просечна брзина на возење: 80 км/ч. Стрелките за температура, масло, гориво: на задоволително ниво :)

Искрено се надевам дека ова ќе прерасни во традиција, па догодина гарант битолското лоби - Old School Retro Freaks - гарант ќе биди помасовно.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Втора тура фотки... не можам повеќе од 20 во пост да ставам

--- надополнето: 9 септември 2012 во 18:53 ---
Трета тура слики подоцна...

Kajgana Shop