Избор на половен автомобил

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
Брее брее бреее авионска карта божем поефтин начин не постои .... што патот ? не сум бил па незнам колку пари идат до минхен ? 1000 евра + - 100 ке му се фати тоа , убаво кажав.
ili da fatis nekoj prijatel so kamion so odi nakaj tamu kako so napraj eden moj komsija si zema audi a3 od tamu :)))

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
За парите шо поново и посочувано ќе биде макар било и фиат пунто.

S

Shellshock nam67

Гостин
За парите шо поново и посочувано ќе биде макар било и фиат пунто.
i toa gledav dizel punto od 2005 za 3000 krkuski vo Skopje ama malo kolice sakam nesto pogolemo od hedzbek mi e preku glava koa ce sednis kako gospodin
kako ova na primer so se tv :)))
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=0JYJ4JSQjQs=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RPK8Pg36jHuTNWuBnoAnJrw0xdsOz3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWVZbLxFkkuPvYC1WJt71X/15wGnvKTQI7uRhIaUWwocdSVFku2phlQXw==

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Како тргна темава ќе треба да се прекрсти во „Која кола лови најјаки жени“ па да ги разгледаме пеформансите за секоја посебно ама мислам тогаш нема да не интересира дали има погон на 4 тркала или каков е мењачот туку други критериуми ќе дојдат до израз :D.

Караван е супер за фамилија ама за млад човек што му се излегува мислам не е баш најпогодна варијанта.

П

Пепси_

Гостин
Абе караван кола без да се навредите тие што имате (освен за фамилијарно патување или товарање роба за на пазар) е како погребална кола да возиш низ град и е многу грдо.

Иначе од овие наведените коли исто и татко ми се мисли и во план му е да земе некое ауди а4 а и мене ме бендисува како кола. BMW не е само да го купиш туку и после требе да го "раниш" да го одржаваш ово оно а и БМВ не е за секој опасна кола е на заден погон. :vozbud:

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
abe ako ne te biva da si fatis zenksa bez pari i kola da imas dzabeti e da ja imas i najubata ako ti doagja za pari i za kolata so to rascistivme na temata za zeni od druga strana pak ubo e za dusta da gi menvis pocesto ha h ha hah ha :) sala na strana znaci izborot mi bese od gorenavedenite koli site si imaa prednost i mani ali ipak ce kazam Pasataot nekako najisplatliv mi deluva kolata planiram da ja vozam i na zime taka da predna vleca performansi , delovi izborot pagja na Passatot, spolaj ti prijatele za kolite od tatarcinjata od tamu ne e ni zena da zemis a ne kola prevaranti nevideni se :))
znaci pak passatot i audito od taa generacija imaat ist motor isto pari kosta odrzuvanjeto ista potrosnja imaat, e sea passatot e malku pogolem ama audito ima mn razlicen menuvac koj povise mu odgovara na motorot i mn bolja voznja od pasatot i enterierot mi e nekako podopadliv zemi povozi takvo i takvo i ke vidis i samiot

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Абе караван кола без да се навредите тие што имате (освен за фамилијарно патување или товарање роба за на пазар) е како погребална кола да возиш низ град и е многу грдо.

Иначе од овие наведените коли исто и татко ми се мисли и во план му е да земе некое ауди а4 а и мене ме бендисува како кола. BMW не е само да го купиш туку и после требе да го "раниш" да го одржаваш ово оно а и БМВ не е за секој опасна кола е на заден погон. :vozbud:
Штознам јас во ова не би се чувствувал како да возам погребална кола низ град. :)

А незнам и зошто толку многу се плашите од заден погон. Дали воопшто сте возеле кола на заден погон? Јас сум возел само таква освен во автошколата и можам да ви кажам дека е 100 пати подобро кога осеќаш дека колата е буткана од позади а предните тркала се слободни отколку кога те влечат предните тркала. Не за џабе бмв сеуште тера само на заден погон.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ili da fatis nekoj prijatel so kamion so odi nakaj tamu kako so napraj eden moj komsija si zema audi a3 od tamu :)))
Да, ама се губи моментот така. Оти друго е ти да одиш да видиш, друго е да ти довлечкаат random возило.

toa i jas sakav da kazam :))
za 3000 evra imas mercedes e klasa 220 od 1997 godina a site znaeme kakva kola e na kraj kraeva broeni se lugjeto vo Makedonija so se prvi gazdi na mercedes :)) istiot mercedes kaj nas ti go davaat za 5000 krkuski
--- надополнето: Jul 14, 2011 2:10 PM ---
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=gULCIP/GPXY=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RPK8Pg36jHuTNWuBnoAnJrw0xdsOz3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWVZbLxFkkuPvYmO1AjjU/JXeDRIaS9QvwxLaYCzgktnriYGgVAX3q79IRgLL3gh0ae

Е така... земи го ти тоа Мерцедефчето погоре, па ела да те видам со погребалната да ги пробаме... дали ќе ме видиш некаде.

А ако виде, конкретно А4 караван е ПОКРАТКО од а4 седан.

Како тргна темава ќе треба да се прекрсти во „Која кола лови најјаки жени“ па да ги разгледаме пеформансите за секоја посебно ама мислам тогаш нема да не интересира дали има погон на 4 тркала или каков е мењачот туку други критериуми ќе дојдат до израз :D.
За да се смени ова, погодете кај ви ојдоа мислењата. И нареден испад од типот на
Ако толку сакаш BMW,дојди ке се качеш ли на мојот BMW
ќе резултира со поостри санкции

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
А незнам и зошто толку многу се плашите од заден погон. Дали воопшто сте возеле кола на заден погон? Јас сум возел само таква освен во автошколата и можам да ви кажам дека е 100 пати подобро кога осеќаш дека колата е буткана од позади а предните тркала се слободни отколку кога те влечат предните тркала. Не за џабе бмв сеуште тера само на заден погон.
Ако и моторот е позади и е на заден погон тогаш е ок. Но ако моторот е напред а погонот позади тогаш се губи стабилност. Најзабележително е во зима на снег/лед. Колата не може да тргне. БМВ мислам дека преоѓа на X пренос.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ако и моторот е позади и е на заден погон тогаш е ок. Но ако моторот е напред а погонот позади тогаш се губи стабилност. Најзабележително е во зима на снег/лед. Колата не може да тргне.
Поради тоа што е потешка напред но кај колите со преден погон е потешко управувањето при поголеми брзини.

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Абре уште не купи кола? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom