Избор на Топ Модел на Македонија 2007

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2005
Мислења
525
Поени од реакции
47
Гледавте вчера (08. октомври 2007 година) ?
Какво е Вашето мислење?

Од аспект на убавина на кандидат(к)ите - СОВРШЕНО !
Од аспект на организација - СОВРШЕНО.
Исто така и одличен избор на водители.

Настанот ми остави впечаток како да имаат искуство од десет години, а се случува по прв пат (ако чув добро). Алал да им е! Нека им се множат!

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Факт е дека секоја таква организирана манифестација во Македонија има пропусти, но овојпат беа минимални.
Ми се допадна како сето тоа беше изведено, многу гламур, по светски стандарди.
Многу подобро од Изборот за Мис на Македонија. Секоја чест.
Во однос на учесниците имаше одлични, но имаше и некои на кои местото не им беше таму.
Во однос на победниците добар избор, но сепак иако ми се допаѓа девојчето кое победи мислам дека е премногу мала со нејзините 14 години. Но, еве и шанса да се докаже:toe:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
гледав али шо знам некако не ми беше у реду све...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Организација - добра

Натпреварувачи - тиња

Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Се беше ОК, ама не се сложувам со изборот на топ моделот во машка конкуренција. Што знам зошто, ама ич не ми се бендиса...далеку подобар беше гевгеличанецот:smir:

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Се беше ОК, ама не се сложувам со изборот на топ моделот во машка конкуренција. Што знам зошто, ама ич не ми се бендиса...далеку подобар беше гевгеличанецот:smir:

И од женските,имаше далеку подобри од неа.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
женските не беа баш најдобри, можело и подобри да се пријават, и се гледаше дека скоро ниедна од нив не знаеше да се снајде со зборови, шо ќе одговори една, и другите така.
машките, шознам, многу малку ги имаше, и неколку од нив не знам ни до таму како избуткале.
организацијата беше добра, само шо тој водителот некако ми одеше на нерви, премногу се соживуваше, како на бокс натпревар да коментираше

едит: можеа на машките да им дадат подобра кореографија да научат за играњето

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.995
Аууу Сашо, најпознатиот кумановски актер, веднаш после изборот со Buterfly коментирафме колку е за никаде типот. Сепак Живкица извади работа :)
Натпреварувачки.. па сите беа окзз... не знам кои манекенки се вртат низ МК овие денови, ама знам и за многу подобри, но и оваа беа ТоБ.
Јас навивав за Бојана Васиќ :sekss:
И стварно можеа менИкените за фрцкаат со газињата стегнати малку, а не ко Шварци у Терминатор да се движат.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
И јас бев прилично изненадена од организацијата. Тоа Сашето симпатичен ми се виде па :)
Иначе женките беа убаи, ама прости у пичку матер. Желудочни киселини набив ебаго. Неписмени. Навивав за биџето шо зеде прва придружничка. Колку олд скул гламур поседуваше во себе јао :)
Мажињата се јадеа. Победникот си беше кул - гајтан веѓа:) Мене ми се сфиѓаше.
За пилето шо тепаше неам коментар. Кутрата се опра од плачење. Само психички нестабилна персона би се пријавила на ваков избор на цели 14 год. Мајка и и таткои со кој ум и која совест ја гледале како дефилира полу-гола пред цела македонска јавност, не знам. Али јебига, прогресивци сме ние. Хард кор до јаја :) Нека фуче најседне.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
И стварно можеа менИкените за фрцкаат со газињата стегнати малку, а не ко Шварци у Терминатор да се движат.
Дизастр , кај мене учи , дигнала носот у облаци , катастрофа е бес шминка , а за одење да не збориме ...

пффф , све беше наместено како и сите други натпреварувања во оваа држава ... + тапа беа скоро сите девојќи посебно кога искочија во костими за капење ...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Катастрофа беше целиот избор. Не знам зошто, ама мене ич не ми се бендиса. Само водителите вредеја од цел тој циркуз таму.
Натпреварувачки катастрофа, натпреварувачи добри, ама ептен малце..
И на крај краева победва 14 годишно девојче шо не знај како се вика, а не да оди Турција. Божееее!..

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Во однос на победниците добар избор, но сепак иако ми се допаѓа девојчето кое победи мислам дека е премногу мала со нејзините 14 години. Но, еве и шанса да се докаже:toe:
Јас мислев дека ќе победи натпреварувачката со број еден, ме изненади победничката, стварно бе малечко, неоформено, сепак мислам дека барем малку треба и манакенките на жени да личат. А, за машките, ок беа избраните.
Тој шо победи ми беше некако најсоодветен за улогата на топ модел, а и солзите не беа заобиколени, на обете страни.:nesvest:

M*A*J*A

The girl..*
Член од
11 јули 2006
Мислења
98
Поени од реакции
0
:wink:
Катастрофа беше целиот избор. Не знам зошто, ама мене ич не ми се бендиса. Само водителите вредеја од цел тој циркуз таму.
Натпреварувачки катастрофа, натпреварувачи добри, ама ептен малце..
И на крај краева победва 14 годишно девојче шо не знај како се вика, а не да оди Турција. Божееее!..
E kako da ne..Ne znae kako se vika???AMAN..
Koga veke resile da ja pustat tatko i i majka i neka ja pustat pa i taa si sakala..Za solzite normalno e,prv pat nesto takvo da dozivee..:)
Ne deka ja branam oti e od Strumica,ama mnogu napagate:wink: Toa e uspeh..A toa sto e mala mala e..Ama ajde,si znae taa i nejzinite doma vo sto se vpusta..Pozzz:smir:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Аууу Сашо, најпознатиот кумановски актер, веднаш после изборот со Buterfly коментирафме колку е за никаде типот. Сепак Живкица извади работа :)
Натпреварувачки.. па сите беа окзз... не знам кои манекенки се вртат низ МК овие денови, ама знам и за многу подобри, но и оваа беа ТоБ.
Сашко сака да се докаже ама Живкица е каде каде по искусна од него во поглед на водителството и грешка направиле што и двајцата зборат
и лоша комбинација се, али барем поретко читаа. Слаба конкуренција, вече сите знаеме какви се овие избори:toe:
Ех Тончи да беше во жирито:pos: се ќе беше на место:pos: и Бојана заслужено ќе си победеше:pos:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
абе ај катастрофи,јас денес ја затекнав репризата,остај што е 14 год остај што сите ко шварци одеа,единствено Бојана беше ок (ух добра е да си е*е матер ) за победа али јебига кешот си го прави своето кој повеќе плати тој победува,тоа е кај нас одамна така,а топ моделон ах ме изнасмеа до солзи се расплака ктриот гајтан му веѓа негова :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom