- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 708
zosto da ima ?ke ima li sdsm centralen miting vo skopje?
pa ne se parlamentarni izbori
zosto da ima ?ke ima li sdsm centralen miting vo skopje?
Не бе па ти шо ќе прајте трошоци, секако губите, а и не бевте со намера да победите на престседателски.zosto da ima ?
па нема да има затоа што нема кој да присуствуваzosto da ima ?
za predsedatelskiot kandidat frckovski?zosto da ima ?
posledniot miting na SDSM ke bide vo Strumica kako sto znam a ti ako sakas nareci si go centralen ..za predsedatelskiot kandidat frckovski?
kaj spomnav deka jas sum SDSM i deka sum naucil lekcijaНе бе па ти шо ќе прајте трошоци, секако губите, а и не бевте со намера да победите на престседателски.
Ја научивте лекцијата од јуни 2008 :smir:
a be za skopje prasav ))))posledniot miting na SDSM ke bide vo Strumica kako sto znam a ti ako sakas nareci si go centralen ..
pa SDSM imase nad 35 mitinzi vo skopjea be za skopje prasav ))))
ok toa niz naselbi ..dali sdsm smeta deka za promocija na svojot kandidat ne mu treba miting na plostad makedonija?pa SDSM imase nad 35 mitinzi vo skopje
да не планираш од ресен за скопје да доаѓаш?a be za skopje prasav ))))
pa kako so gledam ne im treba nekoj ogromen centralen mitingok toa niz naselbi ..dali sdsm smeta deka za promocija na svojot kandidat ne mu treba miting na plostad makedonija?
ok toa niz naselbi ..dali sdsm smeta deka za promocija na svojot kandidat ne mu treba miting na plostad makedonija?
moze...peglata da ja spakovas vo ukrasna hartija i odime skopje ))))Да не си заедно да отидеме?
more nedelata cistev odvodot doma...ne ojdov skopje na miting ..a maka mi be[e kaj kolku lu\e imav za odewe ))))))да не планираш од ресен за скопје да доаѓаш?
не ти се исплати ради тоа само да идеш навака
Ако мислиш после митинг да наминеме кај тој што се знае лично и персонално со пола раководство од ВМРО ништо не правиме,зафатен е баѓите со избориве.Киро Дандаро печатницата неможела да го наваса со плакети!:tv:moze...peglata da ja spakovas vo ukrasna hartija i odime skopje ))))
И пак? Бирајте друг градоначалник Ресен,од ко е овој на власт ти само канализации чистиш!:pos2:more nedelata cistev odvodot doma...ne ojdov skopje na miting ..a maka mi be[e kaj kolku lu\e imav za odewe ))))))
Ne be, dojde ama vo 23.Ич не го чекајте пелтачот, не доаѓа, така му нареди главниот. Ооооооооо Боже какви се личности не ќе сретнеш по ТВ.:pos2::pos2::pos2::pos2: