Зошто немам девојка?

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.528
:icon_arro Број на луѓе на земјината топка: 5,592,830,000

:icon_arro Кои се девојки: 2,941,118,000

:icon_arro Кои живеат во развиена земја: 605,601,000

:icon_arro Кои се на возраст помеѓу 18 и 25: 65,399,083

:icon_arro Кои се убави: 1,487,838

:icon_arro Кои се паметни: 236,053

:icon_arro Кои веќе не се во врска: 118,027

:icon_arro Кои евентуално би ве засакале: 18,726

Заклучок: Се соочувате со шанси 157,060 на 1 да ја најдете личноста на вашиот живот. Ако би се состанувале со една девојка неделно, потребни се 3493 недели, што значи би ви требале околу 67 години да ја пронајдете.

Не заборавајте, доколку барате девојка (Христијанка, Азијатка и слично) шансите се уште помали.

И не заборавајте, таа може да биде лезбејка.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Аи бабе, значи јас треба да почнам да играм и лото, што ми иде со среќава... :D

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Andronik, zatoa poveketo (skoro site) ja nemaat licnosta na svojot zivot :lol: :wink:

Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Андроник напиша:
:arrow: Кои се паметни: -236,053
e ova e veke realna statistika 8)

Chekam da mi se pushtat prvo SuperGirl, pa RageAngel, pa divine... :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
VeGaS напиша:
Андроник напиша:
:arrow: Кои се паметни: -236,053
e ova e veke realna statistika 8)

Chekam da mi se pushtat prvo SuperGirl, pa RageAngel, pa divine... :lol:
:lol: :lol: :lol: A ti procita deka kazav zatoa retko koj ja ima vistinskata? Zasto mislis deka si ti toj srekniot? Mrsh tamu ne go varaj Macedalien, deka te saka! :lol: :lol: :wink:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Епа сеа и вие многу сакате : да била и паметна и убава, и да не била лезбејка е сеа тоа е веќе совршенство,а совршенство не постои.....
Барајте нешто реално и намалете ја бројката на девојки за едно 5 пати,зашо гарант од тие девојки во светот нема да успеете да видите ни 1/4

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Чекај бале, нас македонките значи уопште не не играш? Не елиминираш у трет чекор.
Ја додуше, не одговарам по ниеден од критериумите (мислам од двојка надоле) ама не ми дирај у убавиот, паметен, млад, женски и јеби га - сиромашен македонски нараштај. :cry:

S

Svetovid

Гостин
divine напиша:
Andronik, zatoa poveketo (skoro site) ja nemaat licnosta na svojot zivot :lol: :wink:
Jas si ja imam be! Mi moesh nesho! A se nadevam, bar taka mi vika, deka i ona si ja ima "lichnosta na nejziniot zhivot". :lol:
Inaku u moe maalo ako nekoj postaveshe prashanje: "Zasho neam devojka" niz ostanatite dupachki sho kje mu gi stegnea najrelevantnata i finalnata beshe: "Zatoa sho ne te biva be brat" :lol: :lol: :lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е најде и ти а се пофалиш. Ја најде ебате, ама до кога? Нема идеални партнери. Тоа на сите им е јасно, само некои признаваат, а некои не признаваат, па се лажат и себе си и другите.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Jas mislam deka znam zoshto nemas devojka ama aj kje ti kazam k'o kje to dojdam na gosti :lol: :wink:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.528
Хеј, авторот нема никаква врска со содржината на оваа тема! :P Само најдов една интересна статија и ја преведов. Инаку, Мацедалиен секогаш си добредојден на гости. :wink:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Андроник напиша:
Хеј, авторот нема никаква врска со содржината на оваа тема! :P Само најдов една интересна статија и ја преведов. Инаку, Мацедалиен секогаш си добредојден на гости. :wink:
Ха, авторот сака да збуни аудиторум со математичко-социјално-економски смицалици. Значи, ако забришеш критериум рзвиени/неразвиени земји, све е ОК. За секое тенџерче ќе има капаче, како и што го има впрочем.

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
Абе море

Ти бе оти немаш женска... Ако пишиме сите сингл машки од форумов зашо неаме женска, нема да стигни место, ќе биди преплавен форумот со глупости... :D

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Не ми е период и сакам да си уживкам онака со друштво а да не морам да полагам сметки на никого

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Андроник напиша:
Не заборавајте, доколку барате девојка (Христијанка, Азијатка и слично) шансите се уште поголеми. И не заборавајте, таа може да биде лезбејка.
Педер да не си?
:):)

Не се секирај, и Јас немам девојка.
:)

Зошто немам девојка?
:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom