Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
оние сто имаат двоглав орел на знамето се хиени со желба за летање а лавови се оние потомците на александар македонски ;):D
Druze belkim ne veruvas i ti vo mitot za Aceta-Bukefalistot i negovite lavovi, tigrovi i.t.n.
Abe ova e Makedonija, ne e Biafra, tuka nema lavovi, aalllooo !!!
 
Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Druze belkim ne veruvas i ti vo mitot za Aceta-Bukefalistot i negovite lavovi, tigrovi i.t.n.
Abe ova e Makedonija, ne e Biafra, tuka nema lavovi, aalllooo !!!
има! да беше како што викаш немаше да постојат нации и немаше да има споедувања на особини со животни
 
Член од
29 декември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
4
Prvo edna rabota, na ovaa tema na forumov ima mnogu golem broj na odgovori, i mozam da primetam deka e eden od rekordno opfatenite temi vo delot ljubov i seks. Sto saka da kaze toa, a ako ne deka site na nekoj nacin gi pecka temava, no ajde da receme povekjeto gledaat na nea kako tabu, zatoa i sto naseto opstetvo i se zasnova na tabua, koi sme gi prifatile, zatoa sto ednostavno taka sme instruirani sekoj od svojot krug na najbliski, a da bideme realni nasiot "sozivot" se temeli na omraza i predrasudi, koi si gi vlecat svoite koreni od porano, a poradi niv i lugjeto nemozat i uporno ne sakaat da se razberat, polesno im e da se ispoubijat megju sebe namesto da se dogovorat . Zatoa i postojat terminite nasi i nivni i sl. i sl. Da ne dolzam koga zboruvame za hemija megju dvajca lugje, taa hemija si deluva bez razlika na nacionalnite verski i etnicki razliki. Da ne se lazeme eden Makedonec ne moze da bide imun na privlecnosta i ubavinata i na hemijata pomegju nego i edna Albanka isto kako sto i taa nemoze da bide imuna, a toa se odnesuva i na obratniot slucaj. Istotaka ima Amerikanci, sto siguren sum sakaat nekoi Avganistanki, iako nivnite sobrakja se zarateni i oci nejkat da si vidat. E sega toa se odnesuva na toa kako bog gi naredil rabotite vo prirodata i zakonot na privlecnosta. Edno prasanje na koja religija i pripagjale Adam i Eva? Znaete zasto makedonskite momci ne fakjaat Albanki.Eden prost odgovor na prosto prasanje: Prvo deka i nie i oni sme taka glupi i ograniceni, zakreposteni vo svoite vkoreneti svakjanja da i da ni se pojavi Isus prestoren vo Albanec, nie bi go otfrlile, a isto i oni bi go ubile Muhamed, koga bi se pojavil prestoren vo Makedonec. Bugarite se prosti selani, Srbite se zadrti jadaci na prasecko i sljokaci na sljivovica, Grcite se selo cigansko, Bosnjacite se glupi bandoglavi idioti, Albancite se smrdlivi shponovi, Hrvatite se pederista, Slovencite skrzavci, Turcite se zaostanati mrzlivi meshlaci, Crnogorcite se prosti mrzlivci i sl sl. Ete se nadevam deka odgovorot e nesto blizu do vistinata. Postojat simpaticni mili devojki Albanki, so koi rado bi spodelil intimni momenti, ama sekogas nekoj ima protiv, zar nie nemame li vooruzuvanje ili se plasime da se naoruzame, nasata mila policija udira li samo po svojot makedonski narod, nie sme picki, im se plashime na Albancite, oni ne se plasat tolku da brkaat Makedonki i toa i go pravat, nie samo mrmorime otstrana, oni se hrabrite, epa zatoa samo ke gledame slikici, ke si mrmkame i pak potajno ke si se mrazime, ziveejki vo eden paralelen svet, ne me pipaj, ne te pipam....
 
Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Kao prvo dvajca od forumdzive ne gi citam ne znam zasto :vozbud:

E sea za temava ne se zamarajte tolku i ne gi sporeduvajte albankive od MK Kosovo i od Albanija kako prvo toa se dva razlicni narodi i nemaat nisto zaednicko. Znaci popularnite Albanci sto gi vikame do pred nekoe vreme bea nepismeni i zaostanati kako se opismenuvaat taka i gi prifakjaat navikite od denesnicata ali veruvajte deka kje treba vreme da se opamenat samo da ne cekame 22 vek :facepalm: . Ima i sega ok devojki od albankive i vo moja okolina ,sum se obidel da napravam muabet ali jebiga ne razbira Makedonski ili popularno NE RAZUMEM :pos:
 

El_Conquistador-SK.

Captain Hook
Член од
21 ноември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
18
Море несмеат од родителите(фамилијата), инаку ....

Сармички .... њам њам буфф пуфф в газо ....
 
Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Член од
29 декември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
4
Таква егзотична прилика доколку се створи греота е да се пропушти. Мислам дека предизвикот е одличен и вреди да се прифати, заеби предрасуди, луѓе сме може да се најдеме на бранова должина некако, башка доколку ги немало на светот тие мали интересни и непредвидливи необични комбинации, животот би бил жива досада. Секако со забулена, тешко дека може да дојде до било каков интимен однос, пошто самото тоа покажува дека дома се тера вахаби политика, иако и тие кутри девојчиња ѕиркаат и се смешкаат по момци, она си е детерминирана од старт и тука нема бегање. Поготово не со овие што се бањаат во Струга со мантили - падобрански единици, кутри женички кога ќе ги видиш се бутаат со тоа мантилите по шалтери и во болници на +40Ц.
Али за жива среќа откако значителен дел од нив ги отфрли тие чудни на некој начин рудиментирани манифестации, откривме дека и те како Албанкиве се женски ипол и тоа барем неколку ме имаат оставено без зборови. Доста им значи приметувам, тоа да се секси и тоа некако и сакале и нејкеле имаат некој природен талент да го покажат, а мислам дека и намерно тераат некој инат спрема тие ограничувања со кои до вчера им ја полнеле главата. Тоа е за пофалба, мислам дека греота е да се лажеме, се зборува често на темава со другарчиња, интересот се разбира дека постои и дека освен другиве женски во соседството како Србинките и Бугарките и овие ништо не заостануваат во привлечност и шарм, дури и лично некако ги преферирам, баш како најново откритие. Да сме здрави и живи и нека во 2012 и натаму има повеќе позитивно расположени девојки, па освен Македонкиве, од време на време да се легне и понекоја Албанка, Србинка, Русинка, Американка, Французинка (ммм) и сл и сл. досадни се само нашиве треба да се чека некој следен успех на кошаркарската или фудбалската репрезентација, дајбоже и тоа да биде., да сме живи и здрави само :))))))
 
S

Shellshock nam67

Гостин
ха ха кога можат хиените да бидат еб*чи што за нив е познато ако може да те гризне ке те гризне, тогаш за лавовите не би требало да има проблем се знае лавот како клецка;)
ako ti se pruzi sansa klecni si i kjuti si ;), mnogu se ubavi albankite (y)
 

El_Conquistador-SK.

Captain Hook
Член од
21 ноември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
18
ako ti se pruzi sansa klecni si i kjuti si ;), mnogu se ubavi albankite (y)
Абе братче и јас со ’задофољстфо‘ би тртнал/спукал некоја бвичена аљбанка, ако по грешка ми седни на к**о, пардон де в скуто !
 

Kajgana Shop

На врв Bottom