Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Де факто дојдовме на заклучок, малце се тие убавите тука во Скопјево конкретно. По други градови незнам и немам право да коментирам.
Ама каква албанка имам видено на одмор, ми се идеше од позади штанд да ја извадам и да си ја носам.(католик беше)
За македонките, не за џабе ја напишале Македонско девојче:)
Србинки, хрватки, албанки, турчинки, босанки и така натаму секој може за свој вкус да си најде од било каде реално гледано.
Проблемот кај нас е што тоа не се Албанки, претежно се Косовари со исклучок на старите Албанци.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Која е тоа придобивка на детето , ни таму ни ваму е. 80 % еден од родителите го наметнува своето влијание врз детето за верата. Част изузетцима :)
Зависи кој како му одговара така ќе свати,а со љубов и разбирање се се постигнува

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Зависи кој како му одговара така ќе свати,а со љубов и разбирање се се постигнува
A dali nekoj se zaprasal, sto ako na pr. vo brak vlezat makedonec i albanka, a pritoa da se ateisti i dvajcata ??
Tuka ne gledam nikakov problem, sekako i familijata na albankata da bidat ateisti !!
Deteto sto bi go imale, kje go vospituvaat vo ateisticki smisol, nitu po hristijanski(pravoslaven), nitu po muslimanski nacin !!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
A dali nekoj se zaprasal, sto ako na pr. vo brak vlezat makedonec i albanka, a pritoa da se ateisti i dvajcata ??
Tuka ne gledam nikakov problem, sekako i familijata na albankata da bidat ateisti !!
Deteto sto bi go imale, kje go vospituvaat vo ateisticki smisol, nitu po hristijanski(pravoslaven), nitu po muslimanski nacin !!
Ова веќе е квиз прашање.Кај македонците има многу малку,а па кај албанците скоро и да нема.Треба време некои работи да се сватат

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
И ај речете после дека атеистите не ти наметнуваат вера... :vozbud:

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Ова веќе е квиз прашање.Кај македонците има многу малку,а па кај албанците скоро и да нема.Треба време некои работи да се сватат
Pa za kaj albancite i za kaj drugite muslimani, ne znam, ne sum bas zapoznaen za toa, no kaj makedoncite ne bi rekol deka se mnogu malce, tuku malku povekje, samo sto javno ne si kazuvaat !! stoznam
--- надополнето: 25 декември 2011 во 20:59 ---
И ај речете после дека атеистите не ти наметнуваат вера... :vozbud:
Ateizmot ne e nitu vera/religija, nitu pak ideologija, no za toa povekje vo potforumot za religii !!!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.164
Поени од реакции
83.967
Ова ти као некој позитивен исход го потенцираш?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.164
Поени од реакции
83.967
Да не се појавиш ти случајно. Па вистината си ја кажа тој, во право си е нема љутиш тука, ај сеа ќе се лажеме. :P
Не глеам позитивен исход во атеистичко воспитување на детето.

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Не глеам позитивен исход во атеистичко воспитување на детето.
Zasto taka mislis, zarem decata/lugjeto koi se vospitani vo ateisticki duh ne gi biva, zarem ne se i oni lugje !!!
Zapadnata civilizacija se drzi na ateisticki temeli, allloooooooo
Batalete toa veruvanja, za ova, za ona, pa od tie veri/religii svetot vrie ko kotle na ogin !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Zasto taka mislis, zarem decata/lugjeto koi se vospitani vo ateisticki duh ne gi biva, zarem ne se i oni lugje !!!
Zapadnata civilizacija se drzi na ateisticki temeli, allloooooooo
Batalete toa veruvanja, za ova, za ona, pa od tie veri/religii svetot vrie ko kotle na ogin !!!
Префрли се кај најдосадните форумџии или најдобро би ти било да се одлогираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom