skorpija^m
seven & seven
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 4
Јузерите изгубија зато шо Фантом и јас не бевме присутни. Верувајте
Срцка не си ме глеала менеBabyGirl^^^ напиша:jas gledav koa igravte i sepak misalm deka juzerite se bolji smo so ne im bese denot
tacno !! site se povredivmeBabyGirl^^^ напиша:jas gledav koa igravte i sepak misalm deka juzerite se bolji smo so ne im bese denot
Mac)) напиша:Срцка не си ме глеала мене
(Него да не се опуштам јас многу да не ме тепа Френки )
Mac)) напиша:Срцка не си ме глеала мене
(Него да не се опуштам јас многу да не ме тепа Френки )
Cekaj. Ti bese taa visokata, plavata?BabyGirl^^^ напиша:mislam kakva ekipa imaa juzerite strava a od admn i moder ne znam nikogo i nemozam da sudam....tebe ne sum te poznala ili ne si ni igral sepak bravo i za dvete ekipi:bravo:
Gresno sum razbral.Mac)) напиша:Кој бе со нејзе...мислев со вас
Не ми вадете афери одма тука да не ми дојде дечко и
Абе Ацид бе тепавте еднаш и се посра:pos2::pos2:!Па ја не идам за да тепам или да изгубам идам да се олабаам малце со фудбалче!!!Ако не ај после секоја утакмица ќе отвараме теми!!!Али пошо така почнавте следниот пат ќе изгубите на велико!!!BTW соберете се све админи и модератори а не пола тим јузери ви беше!!!:pos2::pos2:Acid напиша:Кога ќе ги погледнеме дресовите, се е јасно... :pos2:
Ви фалеше уште некој со бразилски дрес. :poss:
:pos2: . Pa ako e Garfield dobar golman, ne znam.FrAnKEnsTEiN напиша:Абе Ацид бе тепавте еднаш и се посра:pos2::pos2:!Па ја не идам за да тепам или да изгубам идам да се олабаам малце со фудбалче!!!Ако не ај после секоја утакмица ќе отвараме теми!!!Али пошо така почнавте следниот пат ќе изгубите на велико!!!BTW соберете се све админи и модератори а не пола тим јузери ви беше!!!:pos2::pos2:
Они се...затоа ти викам да но го изнервирам Френки па после клизачи на цимент да ми праиMacedonian напиша:ftopic: Na slikata od avatarot ste ti i Babygirl?