Зошто девојките секогаш вeлат дека се неискусни?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Едноставно помислата дека е троа поискосна, создавања кај нас илузија на тоа дека она повеќе нееееееееееее е чиста. Знаеш одма низ глава поминуваат мислите абе кој знае што се не и праевел тој, како ја ширел и клецал, ја остаил расчепена, можеби е подобар моето големо ЈАС, едноставно отворен материјал е она. Па кога од бистрата водичка ќе се напијат неколку душичиња, водичката повеќе не е бистра и нејзината вредност паѓаааааа. :icon_lol: :icon_lol:
На пример јас кога ќе видам некоја бивша девојчица со друг, одма иронично се подсмевнувам и си викам леле да знае овој шо сум и праел, нема да ја гледа со исти очи, капиш? :icon_lol:

И од причина што машкото его за се први и најдобри да бидат евентуално мора да биде задоволено, се разбура тука се надоврзува и природно наметнатото послабо влијание на жената да одлучува и спротистави, единствено им останува да лажат. Овај мислев душичиња сте бе, на крај краева не сте вие криви што природата не ви подарила муда, па мора да лажете сега. ЉОЉ! :pos::icon_lol:
Toa e deka si eden od opisanite na edna druga (temata za seljachaanata) tema i detule!

da be mi imaat kazano taka...i jas normalno si prasav:"Vecerva?"
Interesno, ne mnogu smesno, a bajagi of topik!

Molam da se zadrzite so konstruktivni diskusii, dokolku nemate, ne pistuvajte, oti vo sprotivno site sledni mislenja koi se of topik ili seridziski ke bidat izbrisani, a storitelite ke odat na zasluzen ednonedelen odmor!

Blagodaram

od administracijata
 
Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
jas pa mislev deka poveketo devojki se pravat iskusni (i koga ne se) :uvo:
ne sum sretnala seuste takva koja glumi ludilo deka niso ne znae, deka prv ili vtor i e nekoj...
 
Член од
28 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
0
Па и ти си имаш некаква си балканска логика чим таквите машки ги нарекуваш фраери а искусните женски курви.
(тука не те спомнувам директно, колку да не ме криво сфатиш)
Фраер и курва се измислици на модернизмот. Чист сајенс фикшн.
Ocigledno balkanskive "fraeri" ne znaat so znaci kurva a so lesna devojka.Spored mene kurvi se tia so se ebat za pari ili mali kurvicki so idat so "faci" postari od niv 20 god radi kes i pijacka. Kaj nas moze da se kaze deka ima poveke LESNI DEVOJKI za edna vecer ama toa ne se kurvi.Nekako mislam na muzive im e kao ponavredlivo KURVA i nekoja ke go zaebe ili neso i ona e bratce kurva i tacka :D

oo izvini a minimalec што ти значи втор?или прв ме збуни о0
плус може некои брзо учат јеботе :pipi:
страста чуда праи али ај сите очекуваат невина значи да лежи ко труп у кревет :back:
imas pravo! se zavisi od devojkata ja so prviot posle 3 sex veke koa mi bese ubavo i ne me bolese se ponasav ko da se iam ebeno 100 god onaka sum si opustena i uzivam..ne se stegam mi ima kazano deka mu e sexot top iako prethodno bil on i so drugi a posle toa i naredniot mi go kaza istoto taka da valjda iam oset,opustena sum A NEMAV ISKUSTVO :baeh:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom