Тука коа гледам жените даваат некои коментари ко да им се чудни, ваљда не им се, можеби е да се врти муабет, но не знам како сте зачудени што маж гледа физичка убавина и видиш ли парите и статусот на мажот го мењаат мислењето и односот кон него? Зарем сериозно сте зачудени или чисто си збориме? Па уште у средно школо ако видиш на кој му дале прекор мече а тој се прелива јасно ти е дека има кешарица, луѓето реагираат различно на луѓе со кеш, а со моќ уште повеќе. Еве отворено, ако би бил у ситуација да бирам, ќе изберам жена што ми е највеќе на око, после да има и карактер, карактерот ми е побитен неголи изглед, но изглед привлекува. А ако има кеш, супер, убаво е да можеме да си дозволиме повеќе од што би дала плата, но не би прекинал да работам.
Е сеа, жени што фаќаат трули богаташи, со цел одма да прекинат да работат, богаташите веќе ги имаат прочитано, не е ни прва ни задња, не измислила топла вода. Сите од нас сакаат Адријана лима со мајка тереза карактер и џеф безос кеш, ама мажите знаат дека нема такво нешто, поприземјени се, особено коа ќе дојде време за брак. Дали прават компромис или тоа е сепак зрелост, само тие си знаат.
Но, ако ги гледаме жените, они сакаат Бред пит со џеф безос кеш, но они нема да созреат и да прават компромис, особено денес, со социјални мрежи, и ако имале и нешто ситно со некој таков, ама тој си има игра со 20 (ко што тактиките и понашането на мажите им се јасни на жените, и обратното не е многу енигма) и нема никаков интерес да се врзе. Но, во нејзина глава, имала таков, и пак ќе има таков, нема откажување, нема компромис, и ќе си цепа сама. Земете у предвид пред 100 години се зимале со стројник (што треба многу време и фокус) и пак имало много повеќе бракови отколку сега кога има невидено голем избор и навидум е многу лесно.
Еве,
@JBTgirl викаш се сингл а се супер цури, ај кажи зашто, затоа што не ми се верува дека мажи не им пишуваат на социјални мрежи или коа ќе искочат сигурно им се ставаат, добро освен ако не се тепани со габор лопата мислам. Така се по избор, иако нема да го кажат, но времето лета и депресијата почнува да удира. Познавам само една поради 2 пропали врски стига до 35 сингл, ама ете и таа си најде партнер затоа што е убавка, добар карактер и приступачна, не го чекаше Бред со милионите.