Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.765
Поени од реакции
2.898
Секако.
Од 2011 година, последен пат кога си се пуштила па до сега (13 години) ова е прв пат да има убиство кај нас.
А не дека во меѓувреме се деси напад на Диво Насеље, Смилковци, деца испозаклаа на автобуски и за точаци...
И секако најискреното прашање е зошто се врати на форум со инцелски вајб што според тебе не ти се допаѓа ?
А тебе криво ти е дека бара(доколку бара) дечко :pos: свашта.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.622
А тебе криво ти е дека бара(доколку бара) дечко :pos: свашта.
Дури и да барам, шо има лошо у тоа уствари?
Може дојдов у темава со надеж дека добро момче ќе најдам, ќе заминам лез :(

Член од
13 јули 2024
Мислења
475
Поени од реакции
761
ne gi sakaat posto se iskriveni vrednostite generaciive sho se pomali od 2006 pa nadole svee e kurac otideno tiktok mafijasi gangsteri slusanje blud i nemoral katastrofa e. Zenskive se pravat kurvici i pratat takvi fakd up trendovi dodeka maskive desingerica kolenje pistole gangovi nakaj otide svetov upm ne znam sho ke se pravi ako vaka se prodolzi mora da se reagira dur e vreme dur vozot ne e pobegnat sho se vika

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.765
Поени од реакции
2.898
Дури и да барам, шо има лошо у тоа уствари?
Може дојдов у темава со надеж дека добро момче ќе најдам, ќе заминам лез :(
Па и да бараш, на право место си, ваму имаш цел камион сингл мажиња. Ама на вој погоре му е криво нешто не знам. Или се плаши од конкуренцијата :pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.622
Па и да бараш, на право место си, ваму имаш цел камион сингл мажиња. Ама на вој погоре му е криво нешто не знам. Или се плаши од конкуренцијата :pos:
Од мене се плашат, јас да ти кажам :LOL:
Вадам штрафилица и тестостерон паѓа инстантно :(

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80
Гледаш како ти реков, вака и купена ќе ти избега. Не е гаслајтинг, скроз сум искрена :D
Толку немате поима што зборувате, едноставно ми е јасно зошто сами останувате.
Не бе дечко, не ми фали пажња, досадно ми е деновиве.

Ти зошто мислиш дека си добро момче?
Не може да не ти фали пажња, затоа што вие постоите за истата. Искрено, сега да не постојат социјалните мрежи, знаеш ли каков глобален колапс ќе ви се случи?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.765
Поени од реакции
2.898
Од мене се плашат, јас да ти кажам :LOL:
Вадам штрафилица и тестостерон паѓа инстантно :(
Кој тестостерон :pos: :pos:
Автоматски споено мислење:

Ваму 90% се тетка Перса

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.622
Не може да не ти фали пажња, затоа што вие постоите за истата. Искрено, сега да не постојат социјалните мрежи, знаеш ли каков глобален колапс ќе ви се случи?
Не знам, слабо користам социјални мрежи.
На сите човечки суштества им треба внимание, социјални животни сме.
И не, не "постојам" за "пажња".
Ама уште не ми кажа што тоа тебе те прави добро момче.

Член од
16 јули 2021
Мислења
303
Поени од реакции
659
Жените немаа против добрите мажи, туку сакаат самоуверени, харизматични и амбициозни мажи. Не сакаат педерушести мажи без амбиции, што е и нормално, тоа е кодот што им е заложен у мозокот, да направи потомство и да го заштити и прехрани семејството. Коа бев помлад, јбг, изразнат од мајка, сакаш да ги гледаш како жена мајка краљица и така сум ги гледал, јбг ко што викаат у Зона Замфирова: стратешки скроз погрешно. Кога се фокусирав повеќе на себе и почнав да фаќам појака пара (читајте амбиција), и се дигна и самодоверба, си стана полесно. Но јбг, со годините учиме.
Но да и одговорам и на Пумата, тоа што го кажувам е ако се познаваат, ако не се познаваат, и ако типот не изглеа добро на око за неа, џаба му е и самоувереност, кеш и амбиција, нема ни да се доближи до дотичната.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.765
Поени од реакции
2.898
Него не му е, ама тебе.....
Абе има за сите аман и за тебе има не се секирај ти само на пудри си го газенцето бело беличко ко сиренце.:LOL::love:
Автоматски споено мислење:

Не знам, слабо користам социјални мрежи.
На сите човечки суштества им треба внимание, социјални животни сме.
И не, не "постојам" за "пажња".
Ама уште не ми кажа што тоа тебе те прави добро момче.
Абе овој е жена во полуженско тело, не гледаш по пишувањето.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.532
Поени од реакции
8.622
Жените немаа против добрите мажи, туку сакаат самоуверени, харизматични и амбициозни мажи. Не сакаат педерушести мажи без амбиции, што е и нормално, тоа е кодот што им е заложен у мозокот, да направи потомство и да го заштити и прехрани семејството. Коа бев помлад, јбг, изразнат од мајка, сакаш да ги гледаш како жена мајка краљица и така сум ги гледал, јбг ко што викаат у Зона Замфирова: стратешки скроз погрешно. Кога се фокусирав повеќе на себе и почнав да фаќам појака пара (читајте амбиција), и се дигна и самодоверба, си стана полесно. Но јбг, со годините учиме.
Но да и одговорам и на Пумата, тоа што го кажувам е ако се познаваат, ако не се познаваат, и ако типот не изглеа добро на око за неа, џаба му е и самоувереност, кеш и амбиција, нема ни да се доближи до дотичната.
Ако мислиш на физичка привлечност, нема да се согласам со тебе, еден од најдрагите дечковци, со кој воошто не раскинав со лошо, туку живот се дешава и ден денес имам предобро мислење за него, не типично привлечен лик и нема да навлегувам во детали, ако сакаш верувај ми на збор.
Не е ни богат. Потекло ептен сиромашно има.
Ама има и уште нешто - памет. Со него можев да зборувам со денови и да не ми е досадно ни секунда. И фантастична смисла за хумор исто.

Kajgana Shop

На врв Bottom