Зоран Заев ќе се брани од слобода

Статус
Затворена за нови мислења.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ама нема Ајфелова!!!! Ако Глобал значи Париз, тогаш рамстор е њујорк.
Рамстор го рамниш со ГЛОБАЛ ... смешен си изгледа немаш излезено подалеку од СКОПЈЕ...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Abe bugar odi skri se tamu preku :bip: mi e vise od takvi kako tebe a ova so procentite amdi da ne ti gi kaza vasiot politicki partner da vi ja ebam partijata samo go sramete imeto vmro (degen izrod)ova e blaga forma za tebe bolje tatkoti da si go :drk:
Абе ела да видиш колку сме Блгари...ајде бе лигуши нмизерии светски како не ве е срам бе,,,место да ќутат и да се кријат по дупките по онаков пораз уште и лајат ова било она било

Член од
17 јули 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
Многу ме интересира дали клетниците од СДС ви фрлаат по некој денар шо висите по цела ноќ на форуми и лаете.
Tebe koj di dava pari a ? so e ne so da kazes pa odma dali pari dali ova dali ona nas ne ni davaat pari ni nisat vmrovki na :bip:

R

Rikiboy

Гостин
Ама нема Ајфелова!!!!
Има бе...Има една од 4 метра кај Чифлико тама е негде...Ама човеко шо га прави умре...Бог да го просте...:pop:

Член од
17 јули 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
Абе ела да видиш колку сме Блгари...ајде бе лигуши нмизерии светски како не ве е срам бе,,,место да ќутат и да се кријат по дупките по онаков пораз уште и лајат ова било она било
kazi toa kaj treba da dojda za da ve vidam bugariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Има бе...Има една од 4 метра кај Чифлико тама е негде...Ама човеко шо га прави умре...Бог да го просте...:pop:
Кој си бе ти толко .. ај пиши ми приватна порака па да се разбераме да видам кој си ти толко јак

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Бране сигурно нешто договорил за да нема конкуренти во “кам-бекот“.
Опасен е тој Бране.

R

Rikiboy

Гостин
Од 45000 души шо има Струмица едвај 10000 излезее на протест против законо..:helou:..Бог да чува и да бране...пардон Бранко:pos2:

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Од 45000 души шо има Струмица едвај 10000 излезее на протест против законо..:helou:..Бог да чува и да бране...пардон Бранко:pos2:
10 000 е малку според тебе ? дете оди сади китки , и одговори ми на прашањето , кажи кој си на приватна порака да те запознаам у живо ?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
А да престанете да просеравате оффтопици по темиве?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom