DarkWalker
Think globaly , Act Localy!!!
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 1.209
- Поени од реакции
- 70
абе јас ти кажав убаво ела ке ти заепам една песна и ке ти кажам кој кого крадел ...
научи се да пишуваш неписменСтварно треба значителен дел од гласачкото тело, еве овие сликаните, во земјава да си ги преиспита садомазохистичките дела и намери. направени за време на избори, односно саоукружување на есдеесовски броеви, а воедно и несвено пукајќи куршум кон самите себе.
Ајде слушам( тарарам там...тарарам там....тааааарамтам).....абе јас ти кажав убаво ела ке ти заепам една песна и ке ти кажам кој кого крадел ...
симпатичен ти е аватаротСе осигураа оние од ВМРО..Заев требаше да биде новиот лидер на СДСМ.
А што го спречува да биде лидер?Се осигураа оние од ВМРО..Заев требаше да биде новиот лидер на СДСМ.
Епа мило ми е...Јас штом сум деген тогаш треба 65% од цела Република Македонија да е ништо повеќе од ИЗРОД...епа 35% неможат да се таман а другите 65% да се нетаман...:helou:А ин4е ка сме тргнале по песни може да ја испееш ПОСЛУШАЈТЕ ВИЕ СРБОМАНИ...која ти е по желба дегену ?
Многу ме интересира дали клетниците од СДС ви фрлаат по некој денар шо висите по цела ноќ на форуми и лаете.абе ај ужувај па ја со тебе се замарам ... се виде правдата излезе на виделина ... ајт оди сеа
Abe bugar odi skri se tamu preku :bip: mi e vise od takvi kako tebe a ova so procentite amdi da ne ti gi kaza vasiot politicki partner da vi ja ebam partijata samo go sramete imeto vmro (degen izrod)ova e blaga forma za tebe bolje tatkoti da si goЕпа мило ми е...Јас штом сум деген тогаш треба 65% од цела Република Македонија да е ништо повеќе од ИЗРОД...епа 35% неможат да се таман а другите 65% да се нетаман...:helou:А ин4е ка сме тргнале по песни може да ја испееш ПОСЛУШАЈТЕ ВИЕ СРБОМАНИ...
Хехехехе....Ај докажи оти сум бугарин да не речам татар, и те частам една струмичка ж‘та:smir::pos2:...А јас затва време ќе ти докажам оти ти немаш никаква веза со Македонија...Ае поздрави по дома...:pos2:Abe bugar odi skri se tamu preku :bip: mi e vise od takvi kako tebe a ova so procentite amdi da ne ti gi kaza vasiot politicki partner da vi se nasram na partijata samo go sramete imeto vmro (degen izrod)ova e blaga forma za tebe bolje tatkoti da si go