За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

L

Ligeia

Гостин
имаше еден пријател викаше јас на татка и мајка рака кревам та нема она да ја нашлакам :) иначе имам плеснато и тоа јако што после тоа многу се покајав ама јебига на нервоза ни самиот не знам како се викам ај господ си чкртна минус во тефтерот :)
Три оче наш и шест дева Марии за покајение чедо...амин.А може и 5000 ден ако немаш ситно 1000.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Јас мислам дека кажав еднаш никад не ми паднало да плеснам женска пошто нели на жена не се крева рака него нешто друго, али за атер на дотичната прв пат сум удрил плеснал женска одмана, приликом страствен секс по нејсзино инсистирање и после сфатив дека они сакаат да мажот да биде мажествен да се знае кој кого ебе, иначе претходно одамна јас се раководев по бонтон кон жени но сфатив дека тоа е идеализација и возвишена замисла за жената бидејќи искуството се повеќе ме учеше дека треба да ја ебеш жестоко да се осети сигурна во твои раце да се чувствува исполнета и сречна.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ниту сум удрена, ниут сум сфаќала кога машко ќе удри женско, а уште помалку девојка која со години оди со дечко што ја шамара (уствари ја тепа).

Нихилиста, ти избега од темата.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Ако некој ме удри би му/и вратил без разлика дали е машко или женско. До сега за среќа ми се нема случено. :D А и онака од нервоза никогаш не би плеснал никого. :noze:

Kajgana Shop

На врв Bottom