Не се квалификуваш за Венера. Единствено брегот може да те врати во конкуренција.Таму кај шо не может да ме опулет.
Веројатно има и таков психолошки момент на чувство на сигурност и заштита, ама првенствено е и естетската сатисфакција ... Формата на машката дланка, со убави и долги прсти е забележлива сама по себе, а знаеш кој има прекрасни дланки ...Стварно, што е со рацете? Јас на времето им се смеев на повозрасните кога ќе спомнеа раце, дланки, а сега и јас го приметувам тој дел.
Веројатно чувстуваме некоја заштита, т.е. цвртстината на рацете ни дава чувство на сигурност, заштитеност...
Ова е веќе дупла навреда, ако можев да преминам против твојот неоправдан хејт за најзгодните мажи според американските научници што прават анализи специјално за нашите портали , преку ова "зш мор" нема да можам. Ме есапи дека сум од Охрид. Треба јас да почнам да пријавувам и да не се заебавам.Зш мор, ти бејби фејс да не си?
Не е навреда никако, само не ми се по кеиф.
Јасно е дека е битен машкиот задник...Веројатно има и таков психолошки момент на чувство на сигурност и заштита, ама првенствено е и естетската сатисфакција ... Формата на машката дланка, со убави и долги прсти е забележлива сама по себе, а знаеш кој има прекрасни дланки ...
Немој да си сериозен, ако не прифаќаш шега нема врска.Еве јавно ти се извинувам.И не хејтам никого само се изјаснувам дека бејби фејс мажи не ми се толку привлечни.Ако тоа е твој поим за хејт, ондак немам што друго да додадам...Ова е веќе дупла навреда, ако можев да преминам против твојот неоправдан хејт за најзгодните мажи според американските научници што прават анализи специјално за нашите портали , преку ова "зш мор" нема да можам. Ме есапи дека сум од Охрид. Треба јас да почнам да пријавувам и да не се заебавам.
Мене ми е јасно дека тебе ти е важен машкиот задник ...Јасно е дека е битен машкиот задник...
Да, важен ми е мојот машки задник, и немам никакви хормонски пореметувањаМене ми е јасно дека тебе ти е важен машкиот задник ...
Машко, во ред е...Да, важен ми е мојот машки задник, и немам никакви хормонски пореметувања
Шо е сега ова? Игнор на вонземаљски? Океј женска, поздрав се најубоМашко, во ред е...
Јас пак отсекогаш најпрвин сум се пронаоѓала во рацете, нормално, по стисокот при поздравување. И тоа не само дланките, туку се` по ред, бицепс, трицепс, рамо, тепих, груда, заокружи целина. Тука ако не се најдам, ќе пробам да се побарам во очите, ако и таму ме нема, бемга.
И не ми е само до заштитништвото и сигурноста, туку и до хмммм ....
..... го бива ли за "месење и тепање" тесто.
Јас не сакам мажиња.