Како бе така кога само ти ги правиш?А шо ке рече партнерот на таа твоја грубост....а да биде обратно си помислил/аsagaqua напиша:Сакам грубости, само кога јас ги правам.
Невина.MoNa` напиша:Па не знам јас не би сакала така да речам ете груба игра..секој си има свој став свое мислење,не мора сите да се согласуваат со мене.Има девојки што тоа повеќе го сакаат отколку она романтично,постепено препуштање.
Дупло невина.simonce* напиша:sakam da bide nezen so mene,mislam na nas devojkite ni nedostiga neznost od vas maskite,zasto u posledno vreme site ste grubi..
Невина.TWEETY*** напиша:Na pocetokot sakam da bide nezno,romanticno.Se da se obviva bavno i vo iscekuvanje,so sveki i romanticna vecera so dolgo muluvanje i nezni baknezi.Da bide temno i samo nekolkute sveki da ja osvetluvaat sobata a nasite tela kako dve silueti da se galat i ljubat do beskraj,poleka mnogu poleka i nezno, da se soblekuvame,toj mene ,jas na nego i na kraj sakam div seks.
Невина.smizlicka напиша:pa fala bogu da bide nezen,sto sum ja zivotno pa grubo so mene a....jes da nekad poise pali grubo ali moze prvo poleka nezno pa posle pogrubo i pogrubo zavisi od atmnosverata sto ke ja spremi pred da dojdam