За девојките: ГРУБО или НЕЖНО?

Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
Sakam na pocetok da bide romanticno i nezno a potoa bi sakala seto toa da zavrsi na grub sex...

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
pa fala bogu da bide nezen,sto sum ja zivotno pa grubo so mene a....jes da nekad poise pali grubo ali moze prvo poleka nezno pa posle pogrubo i pogrubo zavisi od atmnosverata sto ke ja spremi pred da dojdam

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
sagaqua напиша:
Сакам грубости, само кога јас ги правам.
Како бе така кога само ти ги правиш?А шо ке рече партнерот на таа твоја грубост....а да биде обратно си помислил/а

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Зависи кога коако и зависи од расположение

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Зависи од тоа како се распоредени планетите околу сонцето во моментот.:)

Член од
1 август 2006
Мислења
39
Поени од реакции
0
Ponekogas mnogu poveke mi se sviga koga se e polno so neznosti,romantika,ljubov,ama sepak definitivno poveke pali koga se e grubo,puno so strasti i emocii.Sovrseno bi bilo koga ke pocne taka nezno,so miluvanja od glava do petici,poleka,pa postepeno da stanuva pogrubo u pogrubo...ama sea ne preterano.Do nekoja granica na normala..i posle sexot pak da bide se nezno i relaksirano,normalno

S

Stef Bachatero

Гостин
Ova stana natprevar pred toa golem ili mal sega grub sex ili nezen sex sto ke bide sledno?Nezen sex da gi razbudis erogenite zoni i na dvajcata partneri

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Грубо, страсно... :vozbud: Романтично, нежно е досадно и предвидливо. :toe:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Иако е за жените и јас сакам да си кажам дека сум романтичар и дека не сакам груби работи да се поврзани со љубофта:nenene:

:eek:ftopic: онаа песната што ја читав сред село "кај си мори да те бацам" тоа докажува дека сум романтичар

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Баш сакам грубо, далеку посекси ми е од романтка.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Све Ruff Riders овде :pos:

Во работни денови 2 пати грубо(останатите кога се има време, страст) петокот е створен за романтика, сабота уз алкохол, е Недела е резервирана за излежавање голи и истражување, тотално препуштање у стил, ти праам што сакаш, ми правиш што сакам

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
MoNa` напиша:
Па не знам јас не би сакала така да речам ете груба игра..секој си има свој став свое мислење,не мора сите да се согласуваат со мене.Има девојки што тоа повеќе го сакаат отколку она романтично,постепено препуштање.
Невина.

simonce* напиша:
sakam da bide nezen so mene,mislam na nas devojkite ni nedostiga neznost od vas maskite,zasto u posledno vreme site ste grubi..:)
Дупло невина.

TWEETY*** напиша:
Na pocetokot sakam da bide nezno,romanticno.Se da se obviva bavno i vo iscekuvanje,so sveki i romanticna vecera so dolgo muluvanje i nezni baknezi.Da bide temno i samo nekolkute sveki da ja osvetluvaat sobata a nasite tela kako dve silueti da se galat i ljubat do beskraj,poleka mnogu poleka i nezno, da se soblekuvame,toj mene ,jas na nego i na kraj sakam div seks.
Невина.

smizlicka напиша:
pa fala bogu da bide nezen,sto sum ja zivotno pa grubo so mene a....jes da nekad poise pali grubo ali moze prvo poleka nezno pa posle pogrubo i pogrubo zavisi od atmnosverata sto ke ja spremi pred da dojdam
Невина.

Иако сум машко и нон-геј сепак ќе се произнесам на топиков. Сакам грубо, многу грубо. Да ме фати и да ме џитне на кревет (ако успее некоја тоа да ми го направи :icon_roll), да ми ги искине алишатата, да ме гребе, да ме гризе, да ме мава (до одредени граници), да ми го цица силно да не го остава намира, да ја/ме еб(ам)е гадно, да рипа како ненормална, да стенка на цел глас... ај доста беше се занесов и попалив.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Кога како, се зависи од атмосверата, напаленоста а богами и времето со кое располагаме. Некогаш со саати можеме да лежиме во када и да имаме нежна предигра а некогаш е брзо и грубо толку што после не можам здуив да земам. :) Јас го сакам и така и така:)

Член од
27 јули 2007
Мислења
7
Поени од реакции
1
Grubo. I toa epten.
Glupo mi e romanticno, pa ova, pa ona. Nejkam nezno.

Kajgana Shop

На врв Bottom